Skab grundlaget for salg med PIM – både til din webshop og på markedspladser

Ved at tage kontrol over dine produktinformationer med et PIM system, åbner du op for bedre kundeoplevelser. Med effektiv berigelse af dine produktdata får kunderne således en konsistent oplevelse af produktet. På tværs alle dine kanaler. Det skaber grobund for mere salg.

Case - Savage gear

Michael Nørgaard, fra Smartpage, giver dig et godt indblik i, hvordan det er lykkedes Savage Gear, bl.a. vha et PIM system, at give deres kunder en bedre brugeroplevelse og dermed skabe grundlaget for salg. Savage Gear er et kendt brand for lystfiskere over hele verden og er ejet af Svendsen Sport, som i dag er blandt de største leverandører af fiskeredskaber i Europa.

 

Udvid til flere markeder
Du vil også få et godt indblik i, hvordan du kan udvide til flere markeder eller bare nå flere kunder på eksisterende markeder. Når du har styr på dine produktdata, er det nemlig langt nemmere at nå ud til flere forbrugere via nye kanaler. 


Med hjælp fra Channable kan dette realiseres. Channable giver dig adgang til mere end 2500 websites, markedspladser og prissammenligningssider – hør produkt specialist Nicolai Gosvig fortælle om Channable og hvordan man kommer i gang med at implementerer dette værktøj.