Dynamicweb 9.3 præsentation

Dynamicweb PIM
Med det nye Product Information Management (PIM) system kan du håndtere og berige din produktportofølge fra én central placering, bl.a. ved hjælp af dynamiske queries, sprog- og varianthåndtering, intuitiv sprogstyring og meget mere.

Fleksible dashboards
I Dynamicweb 9.3 kan du anvende konfigurerbare widgets til at vise nøgledata og KPI’er på dit eget personlige dashboard i både Ecommerce, PIM og på ’Hjem’ siden.

Deployment tool, Load Balancing & Indexing
Med det nye Deployment Tool kan nu flytte content (websites, sider, afsnit og items) fra en løsning til en anden.

Load Balancing motoren er blevet forbedret og understøtter nu uendelige antal noder med fuld ecommerce support, samt ny anti-spam og sikkerhedsforbedringer. Bedst af alt, så kan du med de nye View Models til både indkøbskurv og navigation vinke farvel til XSLT.

Indekseringsmotoren indeholder en ny FileIndexBuilder og en forbedret ContentIndexBuilder, som kan erstatte search weight applikationen.

Forbedret brugeroplevelse
I Dynamicweb 9.3 har brugergrænsefladen fået et nyt og forbedret look, bl.a. med bredere menuer og bedre pladsdisponering, hvilket betyder mindre scrolling og lang bedre overblik.

Vi har desuden inkluderet en beta-version af vores nye Bootstrap baserede Grid engine, som giver en ny og langt mere visuel måde at oprette – og håndtere indhold på.

Performance
Performance mæssigt er Dynamicweb 9.3 blevet lynhurtig, og håndterer ny sider, afsnit og items langt hurtigere. Derudover indeholder den nye version 44 bug-fikses, samt 94 nye features (på anmodning fra partnere og slutbrugere).