Webinar | 17. januar kl. 13.00 

Tænk stort, men start småt med Swift

Vi ved godt, at en investering i en ny website og webshop løsning kan udvikle sig til lange, komplekse, udfordrende projekter. Se hvordan du kan undgå dette med Dynamicweb Swift! 


Alle med ehandels-ambitioner ønsker sig en standard-løsning, der opfylder alle krav. Den findes typisk ikke. Swift giver dig en hurtig start på din webshop og muligheden for at udvikle det, der mangler. 

I dette webinar går vi tæt på, hvad Swift kan gøre for dit projekt, din digitalisering og i sidste ende din hverdag. Dynamicweb Premium Solution Partner Co3 viser, hvordan de anvender Swift i både små og simple projekter og som fundament for de store og krævende løsninger. 

Fra ide til prototype med Swift
Et webprojekt starter med en ide til et website eller en webshop. Alle har holdninger, men ingen klare definitioner af løsningen. Så hvad gør du?

Investerer du i et design, eller går du bare i gang? Med Swift kan du begge dele på samme tid. Vi viser hvordan. 

SWIFT er skabt til udvikling
Din løsning kan altid tilpasses og udvikles i Swift. Der er altså ingen grænser for, hvor avanceret din løsning kan blive. Du kan derfor trygt starte dit projekt helt standard, hurtigt og billigt uden at blive låst til faste skabeloner. Sådan ønsker flere og flere kunder at arbejde. Vi viser hvordan.

Co3 har etableret et team-Swift, som arbejder med Swift hver dag og samtidig er dybt involveret i udviklingen af Swift sammen med Dynamicweb. I dette webinar møder du Swift-teamet (nogle af dem) og hører om deres erfaringer. 

Målgruppe
Dig som vil gøre brug af den hurtigste vej til at gå i luften med en ny ehandel løsning. 

Mød dine værter

 
Jacob Johnsen
Partnerkonsulent, Dynamicweb
 

Brian Mikkelsen
E-handelsspecialist, Co3

Tilmeld dig webinaret

Anvendes ved tilfælde af aflysning af event.