Systemate - Ny Dynamicweb partner

Vi er stolte over at kunne byde Systemate velkommen som associated partner hos Dynamicweb.
Skrevet af Dynamicweb den 29.06.2018, 08:00
Systemate - Ny Dynamicweb partner


Partneraftalen indeholde et gensidigt samarbejde omkring web. E-commerce og PIM rettet mod forskellige kundesegmenter i Danmark 

”Med Systemate som partner er vi klar til at lave en masse meget spændende projekter, og jeg forventer mig meget af det kommende samarbejde!” udtaler Tonny Greiner, og fortsætter: ”Vi kommer med en del gode tilbud på seminarer, webinarer og casebeskrivelser lige efter sommerferien, så der er en masse godt i vente!”

Systemate - vil være Danmarks bedste leverandør af digital vækst

Det er Systemates drøm, og til det formål har virksomheden to stærke ben at bære deres kunder frem på. Dynamics 365, der giver en fremtidssikret dynamisk platform for virksomhederne, og specialudviklet software der løser forretningskritiske problemer og giver differentierende muligheder.

Kombineret giver det en platform, der kan få kunder sikkert ind i den digitale fremtid. Systemate har blandt andet løst opgaver for Ambercon, Energi Danmark, Europcar, Vestas, Alfa laval, Carletti, Prodan og mange mange flere. Målet er, at kunderne får mest muligt ud af deres investering i en IT strategi.

For at kunne levere denne digitale værdi til deres kunder, har Systemate 60 kompetente og erfarne medarbejdere fordelt på vores to afdelinger i Aarhus og Aalborg.