Mød os på eCommerce Power Day 2018

En fokuseret og energisk e-handelskonference, hvor du får gode noter og værktøjer med hjem
Skrevet den 14.08.2018, 10:00
Mød os på eCommerce Power Day 2018

eCommerce Power Day 2018

Vores Premium Solution Partner, No Zebra afholder eCommerce Power Day d. 13.09. i hjertet af Aarhus. Her er der fokus på e-handel, redskaber og inspiration. Du kan høre keynotes fra nogle af de største danske webshops, få konkrete tips til at løfte din egen e-handel og høre om de nyeste værktøjer i branchen. 

Dagens indhold bliver leveret i øjenhøjde og du kommer derfra med brugbare værktøjer, som du kan implementere dagen efter. 

Læs mere om eCommerce Power Day og tilmeld dig her.

Mød Dynamicweb på konferencen

Vores egen Country Manager, Tonny Greiner, kommer og fortæller om, hvordan engagerende produktbeskrivelser og beriget data kan medvirke til et højere mersalg og enklere interne arbejdsgange for din webshop. 

Med Dynamicwebs løsning kan du samle både din Product Information Management (PIM) og e-handel i samme platform. Det gør det nemmere for dig at håndtere dine produktekster, gøre dem berigende for kunden og styre din e-handel - på samme tid og i samme program. 

Du er velkommen til at kontakte Tonny Greiner for at høre mere eller booke et møde på tlf +45 28 72 54 89 eller tgr@dynamicweb.dk

Vi ses til eCommerce Power Day d. 13.09.2018