Mød Dynamicweb på Forretning Online 2018

Traditionen tro samler Novicell for 7. år i træk den digitale branche, de dygtigste digitale eksperter og mest inspirerende cases til en hel dag om forretning online.
Skrevet den 06.06.2018, 12:00
Mød Dynamicweb på Forretning Online 2018

Forretning Online 2018

Konferencen er for alle, der har ansvaret for at udvikle virksomheden digitalt. Det kan både være direktører marketingchefer, salgschefer, e-commerce managers eller andre inden for digitalisering, IT eller forretningsudvikling. 

Konferencen afholdes både på Centralværkstedet i Aarhus d. 20/6 og på Islands Brygge i København d. 30/8.  

Læs mere om Forretning Online 2018 her.

Tech Talk om PIM og Ecommerce

Vi støtter naturligvis op om konferencen, hvor du både kan finde os på standen, eller tilmelde dig vores Tech Talk under overskriften "Hvorfor hører PIM og Ecommerce altid sammen?".

Al forskning viser nemlig, at gode og engagerende produktbeskrivelser giver en stor konkurrencemæssig fordel. Stærke produkttekster og beriget data kan give dig færre returvarer, højere mersalg, enklere interne arbejdsgange. Desuden giver det dine kunder en bedre og mere ensartet oplevelse på tværs af kanaler.

Anskaffelse og integration af både et PIM- og eCommerce system kan dog være en bekostelig affære. Det har Dynamicweb gjort noget ved og lavet både PIM og eCommerce i samme platform. I oplægget fortæller vi, hvorfor PIM og eCommerce altid hører sammen uden at det koster en bondegård.

Læs mere om vores PIM og Ecommerce Tech Talk her.

Skal vi mødes på konferencen? 

Tonny Chr. Greiner
Sales Manager
28725489
tgr@dynamicweb.dk