Forrester inkluderer Dynamicweb PIM i ny rapport

Dynamicweb er med i Forrester’s nyeste rapport "Now Tech: Product Information Management, Q1 2020 - Forrester’s Overview Of 22 PIM Providers."
Skrevet af Dynamicweb Software den 30.03.2020, 10:00
Forrester inkluderer Dynamicweb PIM i ny rapport

Forrester har lister 22 PIM leverandører baseret på en analyse af PIM-markedet og har offentliggjort resultaterne i rapporten “Now Tech: Product Information Management”. Den anerkendte forskningsvirksomhed har fremhævet Dynamicweb PIM, som værende en af de bedste PIM-løsninger på markedet, hvilket er en stor anerkendelse og positionerer Dynamicweb PIM som ​​ markedsledende.

“Vi er utrolig stolte af at være en del af Forresters nyeste analyse, da vi har arbejdet hårdt for at udvikle Dynamicweb PIM til at blive en etableret platform i markedet. At blive inkluderet i Forresters forskning er en stor anerkendelse af vores arbejde, og vi vil fortsætte med at udvikle vores PIM system til at blive endnu bedre i fremtiden.” Siger Christian Beer, CEO, Dynamicweb.

Hvad er PIM og hvorfor?
Mange produktvirksomheder oplever, at digitaliseringen kan medføre en række udfordringer med at levere ensartede produktoplysninger på tværs af digitale kanaler. Det er netop her, at et PIM system har sin berettigelse, da det organiserer produktdata, kan forbedre salg og kundeoplevelser, og fremskynder time-to-market.

“Blandt vores +4.000 kunder globalt ser vi en stigende efterspørgsel på PIM, da alle vores kunder er en del af værdikæder, hvor produktinformation skal leveres up- og downstream. Sammen med markedspladser og behovet for produktark og kataloger, er det drivkraften for efterspørgslen på PIM, som vi i øjeblikket ser. ” Siger Christian Beer, CEO, Dynamicweb

PIM fra Dynamicweb
Dynamicweb PIM indeholder alle de værktøjer, som du har brug for til håndtering af produktinformation. Det er alt fra et 360-graders overblik og kontrol, en fleksibel datastruktur og digitale assets til produktberigelse og nedarvning, multiredigering og sprogversionering. Løsningen kan implementeres stand-alone eller som en del af den integrerede Business Suite sammen med Ecommerce, Content Management og Marketing Automation. Dynamicweb integrerer til Microsoft Dynamics ERP-systemer som Business Central, F&Q, NAV og AX. Derudover er Dynamicweb PIM udviklet med et brugervenligt UX som gør det nemt at berige, validere og publicere dine produktinformationer til digitale kanaler, markedspladser og kataloger.

Dynamicweb har for nyligt udgivet en ny whitepaper om tendenser i PIM-markedet anno 2020 - inklusive centrale overvejelser ved udvælgelse af den rigtige PIM-løsning. Download den her.

Om Dynamicweb
Dynamicweb er en dansk Software as a Service (SaaS) virksomhed, grundlagt i 1999, der tilbyder en unik Business Suite som den eneste platform, der kombinerer PIM, Ecommerce, CMS og Marketing med integration til hele Microsoft Dynamics ERP familien.

Dynamicweb er i øjeblikket repræsenteret i 13 lande, og har mere end 4.000 kunder og 12.000 hjemmesider verden i tæt samarbejde med +200 certificerede partnere.

Kontakt information
Christian Beer
CEO
cb@dynamicweb.com