Dynamicweb Udpeger Eric Jan C. van Putten til VP af Marketing

B2B Martech-entusiast med 10 års erfaring i at bygge succesrige marketingsmotorer
Skrevet af Dynamicweb den 08.09.2020, 11:10
Dynamicweb Udpeger Eric Jan C. van Putten til VP af Marketing

I dag annoncerer Dynamicweb, en førende softwareleverandør til mid-market og Enterprise inden for e-handel og Digital Experience, en ny leder inden for marketingteknologi, Eric Jan C. van Putten, har sluttet sig til Dynamicweb som VP af Marketing. Eric Jan vil stå for alle aspekter af Dynamicwebs marketingindsats, når virksomheden bevæger sig hen imod sin næste vækstfase.

”Eric Jan passer perfekt til Dynamicweb ved at fremskynde vores position yderligere som en førende virksomhed inden for e-handel og Digital Experience. Eric Jans erfaring med at opbygge vellykkede marketingprogrammer og hans dokumenteret historik inden for marketingteknologi er en stor fordel for Dynamicweb”, sagde Christian Beer, administrerende direktør for Dynamicweb. "Vi har store planer i den nærmeste fremtid, og jeg er begejstret over at have en sådan leder inden for marketingteknologi i virksomheden."

Eric Jan bringer mere end 10 års erfaring med sig inden for B2B-marketingteknologi og kundeoplevelsesmarkedsføring og har været involveret i operationel ekspertise, samt drevet en betydelig marketingeffektivitet og ydeevne. Senest havde han rollen som direktør for marketingoperationer hos Contentserv, en leverandør af Product Information Management. Inden da tilbragte Eric Jan 7 år i Sitecore, en førende leverandør inden for Digital Experience Platform. 

”Jeg er meget begejstret for at se, hvad fremtiden bringer for Dynamicweb. Vi har en førsteklasses platform med stærke løsninger inden for WCM, Digital Marketing, e-handel og Product Information Management. Og jeg er endnu mere begejstret over, at vi har et stort, hurtigt voksende partnernetværk og over 4000 glade kunder på et spændende marked.” En entusiastisk Eric Jan C. van Putten, VP for Marketing, Dynamicweb.

Om Dynamicweb
Dynamicweb tilbyder kunder en brancheanerkendt, prisvindende All-In-One Cloud Business Platform. Vi gør kunderne i stand til at levere fremragende kundeoplevelser og skalere succes for e-handel gennem de bedste løsninger inden for Content Management, Digital Marketing, E-handel og Product Information Management.

Dynamicwebs 300+ partnere og 200+ medarbejdere på kontorer over hele kloden er stolte af at understøtte over 4.000 brands, hvilket inkluderer førende mærker som Lego, Vredestein, Unilever, Winnebago, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. 

Lær mere på Dynamicweb.dk.