Dynamicweb afslutter endnu et rekordår med hurtig vækst!

Trods udfordrende tider lykkes det Dynamicweb at holde momentum, så nye partnere og kunder kan fortsætte med at drive og udvikle succes e-handel.
Skrevet af Dynamicweb den 21.09.2020, 08:10
Dynamicweb afslutter endnu et rekordår med hurtig vækst!

Dynamicweb, en førende all-in-one softwareleverandør til mellemstore virksomheder, annoncerede i dag, at selskabet afsluttede regnskabsåret fra juni 2020 med ny rekord takket være væksten af nye kunder og partnere. Drevet af den globale efterspørgsel for at kunne reagere hurtigt på skiftende markeder, voksede Dynamicweb markant med over 25%, hvilket gjorde dette til 2. år i træk med tocifret vækst. 

Dynamicweb har oplevet stor efterspørgsel på tværs af virksomheder og markeder indenfor fremstillings-, detail- og distributionsbranchen. Blandt nye abonnementskunder findes bl.a. Winnebago, Dümmen Orange, Lego Wear, Dantherm, Koninklijke Van Wijhe Verf, ProNails, TWGTea og Carrier. 

”Den betydelige vækst, som vi også har set i tidligere regnskabsår, er et resultat af vores vision for at skabe en software løsning som understøtter e-handel og den digital købsoplevelse samt vores evne til at levere dette til vores kunder og partnere” sagde Christian Beer, administrerende direktør hos Dynamicweb.

”Og selvom markederne er meget flydende lige nu, er der plads til forsigtig optimisme for, at dette år ikke vil være anderledes. Vi vil fortsætte med at levere en markedsledende all-in-one platform, der giver vores kunder og partnere mulighed for at få succes med at levere gode digitale oplevelser!”

Efter endnu et år med sund accelereret vækst forventer Dynamicweb at investere i sine medarbejdere, i sin gå-til-marked strategi og i at udvide sit globale partnernetværk for at understøtte den hurtigt voksende kundebase.

Om Dynamicweb
Dynamicweb tilbyder kunder en markedsledende, prisvindende alt-i-en cloudbaseret forretningsplatform. Vi sætter kunderne i stand til at levere fantastiske kundeoplevelser og skalere e-handelssucces gennem de bedste løsninger inden for Content Management, Digital Marketing, E-handel og Product Information Management.

Dynamicwebs 300+ partnere og 200+ medarbejdere fordelt på kontorer i hele verden er stolte af at støtte mere end 4.000 brands som bl.a. Lego, Vredestein, Unilever, Winnebago, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. Med Dynamicwebs software løsning kan disse kunder skabe langvarige kundeforhold, øge omsætningen og skalere deres forretning.

Få flere information på Dynamicweb.com