Dynamicweb høster gevinst efter massive investeringer

Efter at have investeret massivt blandt andet på det amerikanske marked oplever Dynamicweb vækst, og det kan ses i virksomhedens regnskab for 2015-16.
Skrevet den 24.10.2016, 12:00

Igennem de seneste år har Dynamicweb investeret et større millionbeløb i produktudvikling og i at komme ind på nye markeder som USA.

De investeringer begynder Dynamicweb nu at høste frugten af. For det netop offentliggjorte regnskab viser, at omsætningen i regnskabsåret 2015-16 er på 25,5 millioner kroner. Det er en stigning på 2,7 millioner kroner i forhold til året før. Årets resultat før skat er på 2 millioner kroner, og det er 1,8 millioner kroner mere end i regnskabsåret 2014-2015.

”Det er tilfredsstillende at se, at vores investeringer begynder at kunne ses på bundlinjen. Vores løsning samler kundens hjemmeside, webshop, online marketing og integration i én platform, og det er flere virksomheder begyndt at efterspørge. Derudover er USA for alvor begyndt at bidrage til omsætningen,” siger administrerende direktør og medejer i Dynamicweb, Christian Beer.

35 medarbejdere er ansat på hovedkontoret i Aarhus, og i alt er der omkring 75 medarbejdere fordelt på syv kontorer i Europa, USA og Asien. For fire år siden gik virksomheden ind på det nordamerikanske marked, og sammen med en partner dannede de joint venture-selskabet Dynamicweb Northamerica Inc.

Kæmpe potentiale i USA

”Vi er nu blevet en etableret spiller i USA, hvor vi har lavet løsninger for mere end 30 større virksomheder. USA udgør omkring 50 procent af verdensmarkedet i vores industri, så der er et kæmpe potentiale for os. Nordeuropa er stadigvæk vores klart største marked, men om fem år forventer vi, at USA er vores største marked,” fortæller Christian Beer.

Virksomheden er også i gang med at få fodfæste på det asiatiske marked samt i Australien, og for halvandet år siden åbnede Dynamicweb et kontor i Singapore.

For 17 år siden stiftede Christian Beer og hans studiekammerat på Handelshøjskolen i Aarhus, Nicolai Pedersen, Dynamicweb. Nu anvender mere end 4.000 kunder på verdensplan Dynamicweb, og de to ejer stadigvæk virksomheden. Imens Christian Beer er administrerende direktør er Nicolai Pedersen udviklingsdirektør.

”Vi forventer vækst i regnskabsåret 2016-17 på både omsætning og resultat, og vi fortsætter vores investeringer i produkt- og markedsudvikling. Som et resultat af den stigende efterspørgsel på vores løsninger og vores aktiviteter i USA og Asien forventer vi, at vi inden for fem år fordobler vores nuværende omsætning,” siger Christian Beer. 

Artiklen blev bragt i erhvervsmediet Leder IDAG den 4. oktober 2016 og i avisen Erhverv+, side 2 den 25. oktober 2016.