Advania og Dynamicweb indgår nyt partnerskab

Islandske Advania og danske Dynamicweb indgår partnerskab for at imødekomme en øget nordisk efterspørgsel på komplekse digitale forretningsløsninger.
Skrevet den 24.01.2017, 12:00
Advania og Dynamicweb indgår nyt partnerskab

Førende nordisk IT virksomhed

Advania er et af nordens førende IT huse med mere end 70 års erfaring i at levere digitale løsninger og services, som dækker det fulde teknologispektrum.

Virksomheden har 1.100 ansatte, som til sammen dækker over 17 kontorer i Island, Norge og Sverige, og som servicerer flere end 10.000 kunder på tværs af den offentlige og private sektor i Europa.  

Vil tilbyde nye komplekse virksomhedsløsninger

I forbindelse med det nye samarbejde vil Dynamicweb og Advania gå målrettet efter den nye nordiske efterspørgsel på komplekse digitale løsninger. Sigrún Eva Ármannsdóttir, Manager of Web Solutions ved Advania, beskriver grundlaget for det nye samarbejde:

”Vi har valgt Dynamicweb som vores nye partner, fordi Dynamicweb All-in-One platformen kan matche alle vores kunders behov. Vi er overbeviste om, at vores fælles løsninger og services vil blive taget godt imod, og vi ser frem til at udvide samarbejdet på bekostning af det voksende behov for komplekse løsninger.”

Brede Bjerke, VP Sales ved Dynamicweb uddyber:

"Island har i høj grad udviklet sig på den teknologiske front, hvilket har skabt et nyt behov bland større virksomheder for fleksible softwareløsninger, som er i stand til at leve op til komplekse B2B og B2C krav og forventninger. Sammen med Advania er vi nu i stand til at imødekomme det behov ved at kombinere lokalt kendskab og lokal ekspertise med vores egen All-in-One platform.”

Mere information

Sigrún Eva Ármannsdóttir
Manager of Web Solutions
  Brede Bjerke
VP Sales
sea@advania.is
www.advania.is
 
   bbj@dynamicweb.com
www.dynamicweb.com