Dansk Mode & Textil og Dynamicweb indgår nyt samarbejde!

Dynamicweb indgår samarbejdsaftale med Dansk Mode og Tekstil omkring integrerede PIM (Product Information Management) og e-handelsløsninger målrettet mode- og tekstilbranchen.
Skrevet af Dynamicweb den 02.10.2018, 09:00
Dansk Mode & Textil og Dynamicweb indgår nyt samarbejde!

Hvordan kan PIM og e-handel skabe værdi i branchen?

Som i så mange andre brancher, både indenfor detail og engros, så bruger kunderne langt mere tid online på at researche produkter, inden de køber. Derfor er det vigtigt, at mode og tekstilforhandlere, producenter og distributører kan levere fyldestgørende og konsistente produktinformationer på tværs af både online og offline kanaler.

Med Dynamicweb PIM og e-handel i samme platform bliver det nemmere at levere indhold, der konverterer, og som er målrettet forskellige sprog, kundesegmenter og kanaler - bl.a. digitale markedspladser, B2A portaler, brochurer m.m.

Kommende events

Med udgangspunkt i den nye PIM og e-handelsløsning vil Dansk Mode & Textil og Dynamicweb i løbet af efteråret 2018 og foråret 2019 invitere alle medlemmer til en række events, både seminarer og webinars, hvor alle fordelene og mulighederne vil blive demoreret.

Ønsker du at deltage på disse events, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvori vi løbende informerer om nye seminarer, webinars og konferencer. 

Mød Dynamicweb på Dansk Mode & Textil Topmøde 2018

Som ny samarbejdspartner deltager Dynamicweb på det kommende Topmøde 2018, som finder sted på Terminalerne i København, onsdag d. 10/10 fra kl. 08:30-16:30. Mød Dynamicweb på standen – og få en demo af den nye PIM og e-handelsløsning.

Læs mere om Dansk Mode & Textil Topmøde 2018 her.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om det nye samarbejde, eller om den nye PIM og e-handelsløsning, så kontakt os gerne.

Tonny Christian Greiner
Country Manager DK
tgr@dynamicweb.dk
28725489