9altitudes - Ny Dynamicweb partner

Vi er stolte over at kunne byde 9altitudes velkommen som Dynamicweb partner.
Skrevet af Dynamicweb den 11.02.2022, 08:00
9altitudes - Ny Dynamicweb partner

At køre en ERP integreret e-handel hjælper virksomheder med at strømline virksomhedens kerneforretningsproces og gør det muligt for medarbejderne at bruge mindre tid på rutinemæssige og overflødige operationer. Samtidig er dette et solidt grundlag for at skalere digital transformation.

Derfor er vi stolte af at kunne byde 9altitudes velkommen som associated partner hos Dynamicweb. Partneraftalen indeholder et gensidigt samarbejde, hvor 9altitudes bidrager med stor viden indenfor ERP, CRM, BI, LoT, CAD og PLM, og sammen kan vi nå nye højder - og støtte alle kunder i deres digitale transformation. 

"Med 9altitudes som ny partner er vi klar til at lave en masse spændende projekter, hvor jeg forventer meget af det kommende samarbejde, hvor ERP integreret ehandel vil give alle virksomheder en solid mulighed for at skalere hurtigt" - Michael Beisner, Partner Account Manager, Dynamicweb. 

Hvem er 9altitudes?

9altitudes Danmark består af de 3 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions og Econocap. Hver virksomhed har mange års erfaring indenfor sine egne kernekompetencer og sammen kan vi i 9altitudes nå nye højder - til gavn for vores kunder. Så vi kan understøtte hele jeres digitale tråd.

Som digitaliseringspartner 9altitudes fokus din forretning - ikke 'IT løsninger' Dit IT-setup er afgørende for din virksomhed. Afgørende for, at dine medarbejdere kan være effektive. Afgørende for informationsdeling. Afgørende for, at du kan tage de rette beslutninger. Og afgørende for mange andre ting.

Men for at få det fulde udbytte af dine IT-løsninger, er det afgørende, at disse 'taler sammen' – og at din virksomhed har en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig 'hele vejen rundt'. Derfor ser vi hos 9altitudes først på din forretning, og derefter på dine IT-løsninger. Det giver nemlig den største værdi for dig.

 

Hvem er Dynamicweb?

Dynamicweb tilbyder en anerkendt, prisvindende cloud based eCommerce Suite, der gør det muligt for vores kunder at levere fremragende kundeoplevelser samt at kunne skalere deres digitale forretning gennem Content Management, Digital Marketing, E-commerce og Product Information Management løsninger.

Dynamicweb's 300+ partnere og 200+ medarbejdere rundt omkring i hele verden er stolte over at støtte og repræsentere over 4.000 brands, der inkluderer førende brands såsom Lego, Vredestein, Unilever, Winnebago, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. Fordi de er bygget på Dynamicweb, er vores kunder autoriseret til at etablere livslange kunde relationer, styrke deres omsætning og vokse deres brands.