Opnå succes med din B2B webshop: Kombinér din webshop med PIM, CMS og marketing

Opdag hvordan Dynamicweb gør, at du slipper for at copy-paste produktdata og gør hverdagen nemmere for dine marketing og ecommerce medarbejdere.

Spild ikke tiden med copy-paste af produktdata og priser fra det ene system til det andet. Brug i stedet én sammenhængende platform til din digitale forretning og få dine produkter hurtigere online. 

Opdag fordelene ved at arbejde i én løsning til din digitale forretning. Du skal ikke længere  navigere og oplære nye medarbejdere i 3 eller 4 forskellige systemer for at varetage din webshop, produktberigelse, marketing og content management. Nu har du muligheden for at personalisere brugeroplevelsen ud fra ERP data og webshoppens transaktionsdata. 

Kom med på vores webinar og opdag, hvordan Dynamicweb platformen gør dine webshop processer simplere og derved gør dine marketing og ecommerce team mere effektive i at få nye produkter online hurtigere, forbinde marketing- og webshopdata i samme system til effektive produktanbefalinger og i sidste ende øge dit salg på tværs af kanaler

Dynamicweb Produktspecialist, Nikolaj Rasmussen, fortæller dig i dette webinar om Dynamicweb platformen og hvordan den styrker din digitale forretning med dens funktionaliteter:
- B2B og B2C webshop med PIM og marketing i samme system 
- Product Information Management til produktberigelse og distribuering på tværs af kanaler
- Email Marketing knyttet direkte til din ordredata og personalisering
- Content Management System knyttet til din ordredata

 

Bliv fri for de manuelle proccesser - se hvorfor Millarco valgte Dynamicweb platformen

 

Nikolaj Rasmussen
Speaker
Nikolaj Rasmussen
nir@dynamicweb.dk
Dynamicweb Software A/S
Time
mar 31, 14:00
Lokation
,
Webinar
Tilmeld dig