Effektiv B2B leadgenering

98% af dine besøgende på dit website henvender sig ikke. Men vi kan fortælle dig, hvem de er! 
Du kender det nok godt. Du har et opbygget en relevant trafikstrøm til dit site med, men det er stadig kun 2%, der konverterer. 
 
Se dette webinar  for at få et indblik i, hvordan I kan styrke jeres B2B forretning med både effektiv leadgenerering og identifikation af ukendte leads.
 
Hvordan I strukturer jeres indhold og distribuerer Call-To-Action elementer effektivt, er væsentligt for både udfyldelsesraten for dine forms  og for senere kvalificering af ”ukendte” leads.
 
På webinaret gennemgår vi, hvordan du

  • ser hvilke virksomheder har været på dit website uden at give sig til kende, hvor mange gange og hvilke sider de har set
  • strukturerer dit indhold effektivt
  • distribuerer dine CTAer så dine forms bliver udfyldt

Vi viser, hvordan I kan gøre effektivt brug af jeres nuværende content, og få flere konverteringer med CTA og hvordan det arbejde også giver udbytte, når I identificerer de virksomheder, der ikke har givet sig til kende på jeres website via Lead Forensics.

Så får salg flere varme leads, og samtidig får de besked om, hvad potentielle kunder I allerede er i dialog med og eksisterende kunder, gør på jeres hjemmeside. 

Se webinaret og bliv klogere på, hvad I kan gøre i praksis, for at omsætte content og data til leads.