Dynamicweb All-in-One Platform

Giv en optimal kundeoplevelse på tværs af alle digitale kanaler med én integreret platform

For at levere den bedste kundeoplevelse i vores hurtige og ekstremt konkurrenceorienterede verden, bør alle virksomheder være fleksible, lydhøre og personlige. Evnen til at interagere med kunder via forskellige kanaler og samtidig kommunikere et konsistent budskab er essentielt. 

De fleste virksomheder har allerede indset det, men har svært ved at udføre det i praksis fordi deres IT-systemer er begrænsede, eller fordi de ikke understøtter kommunikationskanalerne i den digitale verden. 

Dynamicwebs All-in-One platform forbinder den digitale verden i én samlet platform

Det gør dig i stand til at levere de bedste online oplevelser på tværs af kanaler. Dynamicweb forskellen er, at alt du behøver for at styre indhold, webshop, Product Information Management (PIM) og Marketing er tilgængeligt i en samlet platform. Med Dynamicweb kan dit indhold genbruges og personaliseres på tværs af platforme til fordel for dine kunder. 

Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites tilsammen. De udnytter den seneste Microsoft .NET teknologi, samt Dynamicwebs evne til at skalere, tilpasse og integrere med andre systemer.