Få op til 250.000 kr. til eksportfremmende digitalisering

Har din virksomhed eksportpotentiale, men brug for hjælp til at komme i gang? Så er tiden nu til at få kickstartet dit eksporteventyr. Fra næste uge kan du søge økonomisk støtte til dit digitale projekt gennem SMV:Digital, og vores partnere står klar til at rådgive dig gennem processen.
Skrevet af Dynamicweb den 26.10.2020, 11:10
Få op til 250.000 kr. til eksportfremmende digitalisering

Coronakrisen har vist, hvor vigtig digitale hjælpemidler og digitale forretninger er i vores samfund. Derfor er der mere en nogensinde før behov for digital omstilling.

Et bredt flertal af Folketingets partier har som opfølgning på anbefalingerne fra de regeringsnedsatte genstartsteams besluttet at afsætte 35 mio. kr. til eksportfremmende digitalisering i de danske SMV’er via SMV:Digital.

Sådan får du op til 250.000 kr. øremærket til digitalisering og e-handel

Onsdag d. 4. november åbner puljen SMV:Digital for ansøgninger. Pengene kan bruges til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed eller til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke din eksportsituation.

Pengepuljen tildeles efter først til mølle-princippet, og der plejer at være rift om tilskuddet. Derfor skal du skynde dig at skrive en god ansøgning, og få sendt den afsted.

SMV:Digital udlodder 3 voucher a' 25.000 kr, 100.000 kr. samt 250.000 kr afhængig af virksomhedens størrelse og modenhed.

Læs mere mere om vouchers og hent ansøgningsskemaet her →

Lad vores partnere være din digitale e-handelsekspert

Vores partnere er eksperter i at rådgive virksomheder i digitale projekter. Digital omstilling og e-handel er i al beskedenhed deres primære kompetencer.

Det er naturligvis din virksomheds konkrete behov, der afgør, hvad du skal søge penge til, men som inspiration er her nogle bud på nogle projekter, som et rådgivningsforløb kunne omhandle:

  • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik
  • Produktkonfiguration, chat og anden specialudvikling for e-handel
  • Online markedspladser
  • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger

Ja, egentlig alt hvad der vedrører digitale systemer, automatisering eller e-handel, som kan styrke din eksportsituation.

Er du i tvivl om, hvilket projekt der vil skabe mest værdi for din virksomhed, så ræk ud til en vores digitale partnere, som alle er digitale rådgiver i SMV:Digital: 

→ Co3

→ Novicell

→ Flex Media

→ Smartpage

→ Vestjysk Marketing

→ 42 Digital

Læs mere og ansøg på www.smvdigital.dk eller kontakt en af vores ovenstående partnere, hvis du vil høre mere.