Få del i 20 mio. kr. til digital omstilling og ehandel

Har din virksomhed digitale ambitioner, men brug for hjælp til at komme i gang? Så er tiden nu til at få kickstartet dit digitale projekt. Fredag d. 16. april 2021 kan du søge økonomisk støtte til din digitale omstilling og e-handel, og vores partnere står klar til at rådgive dig gennem processen.
Skrevet af Dynamicweb den 06.04.2021, 11:10
Få del i 20 mio. kr. til digital omstilling og ehandel

SMV:Digital åbner for en ny pulje på på 20 mio. kr. øremærket til at støtte dansk erhvervslivs digitalisering og e-handel.

Sådan får du 100.000 kr. bevilliget til digitalisering og e-handel

Fredag d. 16. april 2021 åbner puljen for ansøgninger. Pengene kan bruges til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed og rågiver dig til at succes med din e-handel.

Pengepuljen tildeles efter først til mølle-princippet, og efterspørgslen plejer at være stor. Det er derfor en god idé at have din ansøgning klar, når puljen åbner. Så det er bare med at få fingrene til tasterne og skrive en god ansøgning.

Lad vores partnere være din digitale rådgiver

Vores partnere er eksperter i at rådgive virksomheder i digitale projekter. Digital omstilling og e-handel er i al beskedenhed deres spidskompetencer.

Det er naturligvis din virksomheds konkrete behov, der afgør, hvad du skal søge penge til. SMV:Digital definerer tre digitale projekter som hhv. potentialeafklaring, implementering eller direkte investeringsstøtte. Læs mere de specifikke krav til projekterne i ansøgningsguiden.

Er du klar til at kickstarte dit digitale eventyr, men stadig i tvivl om, hvilket projekt der vil skabe mest værdi for din virksomhed, så ræk ud til en vores digitale partnere, som alle er digitale rådgiver i SMV:Digital: 

→ Co3

→ Novicell

→ 42 Digital

→ Flex Media

→ Smartpage

→ Vestjysk Marketing

Læs mere og ansøg på www.smvdigital.dk eller kontakt en af vores ovenstående partnere, hvis du vil høre mere.