Få 100.000 kroner til dit digitale projekt

Har din virksomhed digitale ambitioner, men brug for hjælp til at komme i gang? Så er tiden nu til at få kickstartet dit digitale projekt. Fra næste uge kan du søge økonomisk støtte til din digitale omstilling, og vores partnere står klar til at rådgive dig gennem processen.
Skrevet af Dynamicweb den 17.04.2020, 11:10
 Få 100.000 kroner til dit digitale projekt

Coronakrisen har vist, hvor vigtig digitale hjælpemidler og digitale forretninger er i vores samfund. Derfor er der mere en nogensinde før behov for digital omstilling.
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse besluttet at fremrykke en ekstra bevilling til SMV:Digital på 20 mio. kr. 

Sådan får du 100.000 kr. øremærket til digitalisering og e-handel

Mandag den 20. april åbner puljen SMV:Digital for ansøgninger. Pengene kan bruges til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed.

For at kunne få tilskuddet skal du selv medfinansiere 50 %. Det kan enten være i interne timer eller egenkapital, og tilskudsloftet lyder på 100.000 kr. Hvis du fx ønsker det fulde tilskudsbeløb på 100.000 kr. udbetalt, skal du også selv medfinansiere 100.000 kr. Det giver dig et samlet budget på 200.000 kr. til digitalisering. Ergo, du får halv pris på et digitalt rådgivningsforløb.

Pengepuljen tildeles efter først til mølle-princippet, så det er bare med at få fingrene til tasterne og skrive en god ansøgning.

Lad vores partnere være din digitale ekspert

Vores partnere er eksperter i at rådgive virksomheder i digitale projekter. Digital omstilling og e-handel er i al beskedenhed deres primære kompetencer.

Det er naturligvis din virksomheds konkrete behov, der afgør, hvad du skal søge penge til, men som inspiration er her nogle bud på nogle projekter, som et rådgivningsforløb kunne omhandle:

  • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik
  • Produktkonfiguration, chat og anden specialudvikling for e-handel
  • Online markedspladser
  • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger
  • Besøgsdataanalyse, konverteringsoptimering, Business Intelligence
  • Datadreven markedsføring, søgemaskineoptimering (SEO/SEM), e-mail automation
  • Kundegenkendelse, mersalg, dynamisk platform

Er du klar til at kickstarte dit digitale eventyr, men stadig i tvivl om, hvilket projekt der vil skabe mest værdi for din virksomhed, så ræk ud til en vores digitale partnere, som alle er digitale rådgiver i SMV:Digital: 

→ Co3

→ Novicell

→ Flex Media

→ Smartpage

→ Vestjysk Marketing

Læs mere og ansøg på www.smvdigital.dk eller kontakt en af vores ovenstående partnere, hvis du vil høre mere.