Dynamicweb og vores partnere er klar til at rådgive dig om dit digitale projekt

Vi har tidligere omtalt SMV:Digital – en tilskudsordning til at booste digital omstilling og ehandel hos danske SMV’er. Dynamicweb og en række af vores partnere er godkendte som rådgivere i programmet. Vi kan hjælpe dig med at identificere, hvor der er størst potentiale i din virksomhed.
Skrevet af Dynamicweb den 11.05.2021, 11:00
Dynamicweb og vores partnere er klar til at rådgive dig om dit digitale projekt

For at sikre størst succes med dit kommende ehandel og/eller digitale projekt, er det altid en god investering at få en ekspert med på råd. Dermed kan du undgå at træffe de forkerte beslutninger, og spare dig selv for dyre lærepenge. Med en rådgiver ved hånden kan du få hjælp med alt fra overvejelse, afklaring, indkøb og implementering af ny viden og teknologi til at opnå dine digitale vækstambitioner.

Når du som virksomhedsejer skal igang med din digitale omstilling eller vækste din ehandel, er der ekstremt mange veje at gå. Derfor er det en stor fordel at have en rådgiver som kan guide dig mod de rette løsninger for din virksomhed, således at du vinder det største udbytte.

Få del i 23,5 mio. kr. til digitalisering og ehandel

SMV:Digital er en statslige tilskudsordning som bevilliger økonomisk støtte til indkøb af digitale rådgiver. Der åbnes for ansøgninger igen d. 26. maj 2021. 

Dynamicweb og vores digitale partnere er klar til rådgive dig 

Vores partnere er eksperter i at rådgive virksomheder i digitale projekter. Online forretning og ehandel er i al beskedenhed deres spidskompetencer. 

Er du klar til at kickstarte dit digitale eventyr, så ræk ud til en vores digitale partnere, som alle er godkendte rådgiver i SMV:Digital: 

→ Co3

→ Novicell

→ Easyflow Agency

→ Flex Media

→ Smartpage

→ Vestjysk Marketing

→ PicoPublish

Hvem kan få hjælp?

SMV:Digital er en tilskudsordning målrettet små og mellemstore virksomheder. Der er konkrete krav, som du skal kunne opfylde.

Hvad er SMV:Digital?

Via SMV:Digital kan du ansøge om økonomisk tilskud til køb af uvildig rådgivning inden for digitalisering og ehandel. Du kan ikke søge et decideret driftstilskud til din virksomhed, men du kan få støtte til at booste digitale projeker, der skaber viden og afklarer, hvordan din virksomhedekan få gavn af digitalisering ved at benytte nye teknologier og andre digitale løsninger.

Der er to områder, hvortil du kan søge tilskud til dit digitaliseringsprojekt:

  • Et potentialeafklaringsforløb, hvor vi sammen identificerer, hvor der i virksomheden er stort potentiale i at indføre ny teknologi, hvilke teknologier der er relevante at investere i, og udarbejder din business case.
  • Et implementeringsforløb, hvor vi sikrer, at din virksomhed får det reelle udbytte ved implementering af nye teknologi, som I enten har investeret i indenfor det seneste år eller indkøber som en del af forløbet.

Vil du vide mere om SMV:Digital?

Er du klar til at accellerere din digitale rejse, og overvejer du at søge om støtte til en digital rådgiver som din co-pilot? Så er du velkommen til at kontakte Linn og blive klogere på et evt. forløb:

Linn Frederiksen, lfr@dynamicweb.dk