De bedste Dynamicweb løsninger i 2020

2020 har været et anderledes år for alle. Coronavirus har haft stor indflydelse på erhvervslivet, og der er sket mange forandringer i løbet af kort tid. Det er ikke kun den samfundsmæssige erhvervsøkonomi der mere eller mindre er sat på pause, vi oplever også reduceret produktion og begrænset social kontakt.
Skrevet af Dynamicweb den 29.12.2020, 08:45
De bedste Dynamicweb løsninger i 2020

Dels på grund af COVID-19 har vi oplevet, at digitalisering er blevet vigtigere end nogensinde. Heldigvis er der mange virksomheder, der anerkender dette behov og har reageret hurtigt i både B2B og B2C branchen. Hos Dynamicweb har vi sammen med vores partnernetværk hjulpet mange virksomheder videre på deres digital rejse i 2020. Her er de tre bedste Dynamicweb løsninger i 2020:

Illums Bolighus - Bedste Dynamicweb B2C løsning i 2020

Illums Bolighus sælger tusindvis af produkter, primært interiør, til den private forbruger, og er en kendt forhandler på B2C markedet. Verden er i konstant bevægelse, og med en stigende online tilstedeværelse og høje forventninger til den online købsoplevelse, er det vigtigt at innovere og kontinuerligt følge med kundens forventninger. Hvilket Illums Bolighus klarer med bravour. De organiserer bl.a. regelmæssige online shopping aftener for deres klubmedlemmer. Det var så populært, at trafikken til websitet blev så massiv, at deres gamle server ikke kunne klare volumen, hvilket resulterede i tabt indtægt.

Dynamicweb’s partner, Norriq, udviklede en skalerbar løsning med Cloudflare Caching, hvilket gør købsoplevelsen hurtigere og produkterne mere tilgængelige. Nu imødekommer Illums Bolighus deres kunders forventninger om hurtigt at se og bestille produkter, og de kan håndtere den øgede trafik under de ekslusive shopping aftener uden problemer.

Tuinvisie - Bedste Dynamicweb B2B løsning i 2020

Tuinvisie er producent, importør og leverandør af en bred vifte af haveprodukter. I deres tidligere web løsning vedligeholdte de to separate hjemmesider, en B2C side og en B2B portal. Det resultede i dobbelt arbejde i og med, at ændringer altid skulle foretages to gange. Og med flere end 3000 produkter og 300 nye produkter om året var dette en enorm tidskrævende proces. Derudover havde Tuinvisie også en udfordring med at deres gamle web løsning ikke kunne vise kundespecifikke priser.

Dynamicweb’s partner, Innovadis, har udviklet en web løsning, der har sikret, at Tuinvisie nu har både et B2C side og en B2B portal samlet i en platform, der integrer til deres PIM- og ERP-systemer. I B2B portalen har alle kunder adgang til deres egne priser og rabatter, og takket være integrationen til PIM udfyldes disse automatisk med produktoplysninger. Sortimentet behøver ikke længere vedligeholdes manuelt i to separate CMS'er, hvilket minimerer risikoen for fejl og har frigivet en masse ressourcer internt gos Tuinvisie.

"At have Innovadis som vores implementeringspartner og at få kombineret Dynamicweb, PIM og ERP I én platform har vist sig at være den perfekte løsning for vores voksende organisation." - Manon Albinus, projektleder, PIM / MDM-specialist

Legostore - Dynamicweb Choice Award 2020

Egilsson er et firma, der bla. driver en stor Lego butik på Island. Foruden Lego har de en stor møbelbutik, som de drifter fra et stort kontor. De havde et ønske om at gøre Lego tilgængelig for alle på Island, da de oplevede en voksende efterspørgsel på deres produkter. Samtidig med at de ledte efter en ehandelssløsning til deres Lego produkter, var Egilsson også i gang med at skifte deres ERP system fra AX til LS Retail NAV, hvilket betød, at webshoppen til deres kontor og møbelbutik også skulle udskiftes.

Dynamicweb’s partner, Advania, løste opgaven ved at benytte Dynamicweb Rapido 3.2 til den nye web løsning, som hurtigt kunne implementeres til de fleste af funktionerne var allerede til stede i platformen og nemt konfigureres så løsning fulgte den eksisterende designlinje. De mange produkt data synkroniseres nu direkte fra LS Retail, og alle ordrer behandles automatisk via LS Retail. Kort før Black Friday gik den nye webshop live, og i den første uge resulterede dette allerede i hundredvis af ordrer!

Få en integreret webshop på ingen tid

Hos Dynamicweb oplever vi, at efterspørgslen på hurtig levering og implementering af ehandelsløsninger stiger ekplosivt. Virksomheder hverken ønsker eller kan investere tid og penge i et komplekst projekt, der kan risikere at tage flere måneder. Derfor har vi hos Dynamicweb udviklet en  turnkey ecommerce solution.

Med Dynamicweb Turnkey får du en helt ny, integreret webshop med alle nødvendige funktioner og tilpasset din branding – på rekord tid.

Læs mere om Dynamicweb turnkey ecommerce solution her