Twins

Om os

Twins Solutions er et bureau bestående af digitale ildsjæle, som leverer ydelser og rådgivning på digitale platforme herunder sociale og mobile. Vores løsninger udvikles med en solid forståelse for kundernes forretning, brugernes behov og teknologi.

Twins Solutions har mere end 12 års erfaring i opbygning og udvikling af websites. Hos Twins er alt samlet under ét tag – vores team består af en række strategiske rådgivere, kompetente projektledere, certificerede udviklere og dedikerede designere.

Som certificeret Dynamicweb leverandør har vi specialiseret os i rådgivning, design og implementering af Dynamicweb CMS, hvilket er jeres sikkerhed for samarbejde med en kompetent og erfaren leverandør. Hos Twins Solutions er vi eksperter i at udvikle, implementere og vedligeholde vores kunders digitale tilstedeværelse, således at vi konstant sikrer tydelighed, konsistens og høj konvertering. Derved kan vi fungere som en solid og kompetent partner, når I ønsker at optimere jeres digitale tilstedeværelse. Sammen udvikler vi den rigtige løsning - selvfølgelig med afsæt i jeres behov og forretning.

Hvis I er interesseret kan vi tage en snak om hvordan vi kan levere en løsning, som skaber værdi og optimerer jeres digitale tilstedeværelse.
Partner status
Premium solution partner
Antal certificerede udviklere
6
Lokation

Gl. Lundtoftevej 1A

2800 Kgs. Lyngby , Denmark

Website
www.twinssolutions.dk
Kontakt os
(+45)70206930
info@twins.net

Cases af Twins