Søgaard & Co.

Om os

- 250+ hjemmesider leveret

- 100+ aktive kunder

- 1000+ kursister undervist

- 1997 var året vi startede

- 2001 Dynamicweb Solution partner

Vi laver ikke standardløsninger!
Vi lægger vægt på at udvikle løsninger der udspringer af dine behov og mål, og som kombineret med vores indsigt og erfaring, bliver bedst mulige inden for de rammer der er sat for opgaven.

Vi bruger ikke bare tilfældige idéer.
Design processen tages alvorligt - vi har mange års erfaring i at analysere grundlaget for en løsning og omsætte resultatet i professionelt design.

Vi holder mere end vi lover
Vi laver altid en skriftlig aftale, men målet er at levere det du forventer - plus det du ikke vidste du kunne få. Service og optimale løsninger gør arbejdet til en fornøjelse, både for os og vore kunder.

Vi følger opgaven til dørs
Vi tager ansvaret for opgaven og for at processen forløber planmæssigt. Vi siger vores mening ærligt, også når den ikke er populær - det er du bedst tjent med.

Vi slipper ikke kunderne
Når vi har lavet en løsning følger vi op på den når nye muligheder opstår eller vi kan se at der trænger til at ske noget nyt - så henvender vi os til dig.

Vi siger fra
Vi stiller store krav til vores arbejde. Vi har et professionelt netværk af specialister der træder til hvis en opgave ligger uden for vores eget område så løsningen kan blive optimal. Ellers siger vi fra.

Vi forventer noget af kunderne
Du skal have lyst til at indgå i et samarbejde omkring løsningen af opgaven og til at give os modspil når vi kommer med idéer og forslag.

Hvis du vil vide mere om os og hvordan vi kan arbejde med en løsning til dig, så kontakt os for et uforpligtende møde.
Partner status
Solution partners
Antal certificerede udviklere
2
Lokation

Søren Frichs Vej 38K

8230 Åbyhøj, Denmark

Website
www.soegaard-co.dk
Kontakt os
(+45)70209007
mail@soegaard-co.dk

Cases af Søgaard & Co.