ProInfo A/S

Om os

ProInfo er et dansk it-hus specialiseret i IT-løsninger til mindre og mellemstore virksomheder.

Vi er et af de få IT-huse i Danmark der kan tilbyde en hel palette af IT-løsninger og services – fra ERP-systemer til økonomi og produktion til mobility-løsninger, IT-outsourcing og hosting. Vores løsninger er baseret på software og hardware fra nøje udvalgte samarbejdspartnere og leverandører.

Virksomheder er forskellige, har forskellige udfordringer og ønsker og forskellige udgangspunkter i relation til IT. Hos ProInfo kan man som kunde vælge netop de løsninger, som man har behov for – hvad enten det er et større projekt, som f.eks. en opgradering eller udskiftning af et ERP-system, eller en månedlig service, som f.eks. hosting af et CRM-system. Vi har også kunder som vælger at outsource al IT-drift til os.

Vi tror på, at mennesker er den vigtigste faktor i enhver ProInfo IT-løsning. Derfor møder du i stor udstrækning de sammen specialister gennem projekter og ved kontakt med vores helpdesk. Vi tror også på det tætte samarbejde. Vi rådgiver og sparrer – med vores kunder og med hinanden – med fokus på, hvordan vi kan forbedre processer og bidrage med ideer til, hvordan virksomheder og organisationer kan nå nye mål.

Til sammen har vi mange års erfaring og procesforståelse, og vores faglighed dækker stort set alle aspekter af it i mindre og mellemstore virksomheder.

ProInfo har afdelinger i Randers, Horsens, Viborg og Taastrup. Og kan altid kontaktes på telefon: 86 42 57 11 – mail: proinfo@proinfo.dk eller via vores hjemmeside www.proinfo.dk
Partner status
Associated partners
Antal certificerede udviklere
0
Lokation

Tronholmen 3

8960 Randers SØ, Denmark

Webiste
www.proinfo.dk
Kontakt os
+45 86425711
proinfo@proinfo.dk

Cases af ProInfo