NexusOne

Om os

NexusOne er grundlagt af fem partnere i 2020 med en fælles ambition om at skabe Danmarks stærkeste konsulenthus. Vi runder snart 25 konsulenter i teamet og er på en sund vækstrejse.
I NexusOne er vi i øjenhøjde med vores kunder. Og vores kunders kunder. Vi tager ansvaret for de forretningskritiske digitale forandringer og leverer sparring, med- og modspil inden for:

Digital forretningsudvikling
Hos NexusOne har vi de skarpeste hjerner, når det gælder digital forretningsudvikling. Vel at mærke med en grundlæggende forståelse for koblingen til jeres kerneforretning og de udfordringer samt potentialer, der knytter sig til den digital forandring.

Vi leverer den rådgivning og stærke faglige analyse, der sikrer den rigtige ramme og retning for jeres digitale forandring: Digital Strategi, Konceptudvikling, Forretningsrådgivning og Projektledelse.

Intelligent brug af data
Ved at indsamle og analysere relevante kundedata får I indsigt i jeres kunders behov og præferencer.

Vi er førende, når det gælder håndteringen og behandlingen af data. Den viden stiller vi til rådighed for jeres løsning og kan dermed lægge et ekstra lag på den digitale forandring. Vi udvikler og implementerer indenfor: Business Intelligence, Data Warehouse, Data Management og Data Integration.

Udnyttelse af teknologi
Den eller de valgte teknologier skal bidrage til en smidig og intuitiv kunderejse. Hos NexusOne arbejder vores specialister derfor uafhængigt af teknologier og altid med øje for, hvilket valg der bedst understøtter jeres digitale forandring. Vi er stærke på CRM, Marketing Automation, Digitale kundeportaler og Apps.


Vi udvikler ideen. Løfter opgaven. Tager ansvaret. Og vi gør os umage. Hele vejen.

Vores kundereferencer breder sig over mange brancher og både offentlige og private virksomheder og organisationer.

Vil du høre mere om NexusOne – og om hvordan vi kan bidrage til jeres digitale forandring. Så kontakt os her.
Partner status
Business partners
Antal certificerede udviklere
5
Lokation

Esplanaden 8c, 1. tv, 1263 København K

Website
www.nexusone.dk/
Kontakt os
+45 2085 9390
kontakt@nexusone.dk

Cases af NexusOne