Flex Media

Om os

Ønsker I at arbejde målrettet med online markedsføring, hvor formålet er at tiltrække og fastholde kunder? Når I vil have en strategi for jeres online aktiviteter, er Flex Media den ideelle samarbejdspartner. 

Online tilstedeværelse er meget mere end bare en hjemmeside

Når vi udvikler hjemmesider, er det ikke blot en digital manifestation af brand og image - vi arbejder både med marketing automation, online marketing, optimering af processer i ordreflow og procedurer.

Det vil sige, at de hjemmesider vi udvikler, fungerer som et værktøj, hvor trådene fra e-mail marketing, Google Ads, sociale medier mv. kan anvendes til at vise brugerspecifikt indhold og konvertere interesse til køb i webshoppen, hvor ordrer behandles. Samtidig kan data f.eks. udveksles med CRM og med virksomhedens ERP-system, der er grundlaget for at skabe unikke kundeoplevelser, som øger kundens præference for virksomhed eller brand.

I samarbejde med jer udarbejder vi en strategi og fastlægger mål, som skaber flere leads og kunder. Vi fokuserer på indholdsplanlægning, aktivitets- og udgivelsesplaner samt måling af resultaterne.

Værd at vide om jeres kommende samarbejdspartner

Vi har en bred vifte af erfaring med strategisk online markedsføring, webprogrammering, design, annoncering, tekstarbejde samt integration med ERP-systemer som f.eks. Navision og PIM. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vores erfarne team har siden år 2004 udviklet værdiskabende koncepter og digitale løsninger.

Hvad får I ud af et samarbejde med Flex Media?

1. En strategisk tilgang til jeres online markedsføring, der skaber opmærksomhed hos målgruppen omkring jeres virksomhed.
2. Kundedata og leads, der anvendes målrettet i jeres online markedsføring.
3. Analyser, effektmåleringer og vedligeholdelse af jeres online markedsføring.

Samspillet herimellem gør, at vi leverer gennemførte løsninger, der kan indfri jeres virksomheds mål om online synlighed og kvalitet samt skabe det bedst mulige udgangspunkt for vækst.

Partner status
Premium solution partner
Antal certificerede udviklere
5
Lokation

Telegade 1, 1.

2630 Taastrup, Denmark

Website
www.flex-media.dk
Kontakt os
(+45)48176666
info@flex-media.dk

Cases af Flex Media