Elbek & Vejrup

Om os

Elbek & Vejrups hovedaktivitet er rådgivning om forretningsoptimering baseret på specialiserede software-løsninger, som vi udvikler og implementerer til en række forskellige brancher. Vi har særlige kompetencer og færdige brancheløsninger til den offentlige sektor samt udvalgte brancher i den private sektor. Alle løsninger kan også leveres og supporteres på abonnementsbasis.

I tæt samarbejde med vores kunder har vi samlet stor viden og Best Practice om IT-anvendelsen fra en række brancheområder. Denne viden har resulteret i en tværgående rådgivningsfunktion, som kan rådgive kunder, inden krav og funktioner i næste generation af IT-løsningen låses fast. Vores rådgivning bygger på et samlet enterprisekoncept, som sikrer, at løsningerne implementeres og forankres ud fra kundens strategiske grundlag, due diligence, forretningsprocesser og aktiviteter.

Specialisering i Microsoft-teknologier, såsom Microsoft Navision, kombineret med dyb indsigt i de centrale forretningskritiske udfordringer, der er inden for de respektive brancher, er den afgørende forudsætning for, at vi kan være en effektiv sparringspartner for vores kunder og dermed øge deres konkurrenceevne.
Partner status
Associated partners
Antal certificerede udviklere
0
Lokation

Tangen 6

8200 Aarhus N, Denmark

Website
www.elbek-vejrup.dk
Kontakt os
(+45)70202086
ev@elbek-vejrup.dk

Cases af Elbek & Vejrup