Dynateam

Om os

Dynateam er er en dedikeret Microsoft Dynamics NAV, CRM og portal partner med en anderledes fremgang til at lave portaler og e-commerce løsninger.

Dynateam kan ikke bare hjælpe dig med at blive mere synlig på internettet, men også tilsikre at der er sammenhæng mellem Internet, Intranet og ekstranet med integrationen til de bagved liggende systemer for at løsningen fungerer tidsvarende og optimalt! Fungerer dette korrekt giver nemlig mærkbare resultater, da vi ud fra vores baggrund, erfaring og metode kan give dig lige nøjagtig den vejledning, du har brug for.

En webløsning dækker ofte over et eller flere af nedenstående behov:

Webportaler er websites, der fra ét samlet sted giver adgang til informationer fra forskellige kilder. Ofte vil en webportal bestå af et intranet og/eller et ekstranet, der er målrettet mod brugernes behov.

- Et website åbner op for muligheden for, at en virksomhed kan præsentere sig over for omverdenen.

- Et intranet giver en markant forbedring af den interne kommunikation, vidensdeling og dokumentstyring i en virksomhed.

- Et ekstranet er et lukket netværk, typisk henvendt til virksomhedens samhandelspartnere hvor kommunikation, vidensdeling og dokumentstyring er afgørende.

- Ecommerce giver i form af webshops kunderne mulighed for at bestille varer samt håndtering af tidligere ordre, se tidligere bestillinger m.v. - døgnet rundt. Ofte er en webshop en del af et ekstranet.

- Integration binder det hele sammen med de øvrige IT-løsninger, som f.eks. ERP og CRM, så data ikke skal opdateres flere steder samt andre eksterne kilder.


Dynateam har mange års erfaring inden for disse discipliner, og vi udgør et dedikeret og kompetent samarbejdspartner, der arbejder sammen om en fælles målsætning: At bringe din webløsning fra tanke til handling, uanset løsningens kompleksitet.
Partner status
Associated partners
Antal certificerede udviklere
0
Lokation

Vallensbækvej  22A, 3. sal

2605 Brøndby, Denmark

Website
www.dynateam.dk
Kontakt os
(+45)70702090
MT@Dynateam.dk

Cases af Dynateam