9altitudes

Om os

9altitudes er en europæisk IT-virksomhed med lokationer i flere lande. Sammen hjælper vi mange virksomheder med at sikre, at jeres IT-setup understøtter jeres forretning.

9altitudes Danmark består af de 3 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions og Econocap. Hver virksomhed har mange års erfaring indenfor sine egne kernekompetencer og sammen kan vi i 9altitudes nå nye højder - til gavn for vores kunder. Så vi kan understøtte hele jeres digitale tråd.

Som din partner har vi specialister indenfor både ERP, CRM, BI, IoT, CAD og PLM. De har mange års erfaring indenfor hver deres felt, og bruger denne til at skabe værdi for din virksomhed.

9altitudes tager gerne udgangspunkt i prækonfigurerede løsninger, så vi komme trygt i mål med en fungerende løsning, der hurtigt kan skabe værdi. Vi har skalering for øje, så du får en løsning der kan vokse sammen med din virksomheds behov.

Vores fokus er din forretning - ikke 'IT løsninger' Dit IT-setup er afgørende for din virksomhed. Afgørende for, at dine medarbejdere kan være effektive. Afgørende for informationsdeling. Afgørende for, at du kan tage de rette beslutninger. Og afgørende for mange andre ting.

Men for at få det fulde udbytte af dine IT-løsninger, er det afgørende, at disse 'taler sammen' – og at du har en samarbejdspartner der kan hjælpe dig 'hele vejen rundt'. Derfor ser vi hos 9altitudes først på din forretning, og derefter på dine IT-løsninger. Det giver nemlig den største værdi for dig.

Partner status
Associated partners
Antal certificerede udviklere
0
Lokation

Samsøvej 33
8382 Hinnerup

Website
www.9altitudes.dk
Kontakt os
+45 51 37 08 99
info@optimate.dk

Cases af 9altitudes