Wine.dk

Virksomheden bag Wine.dk er en engros vinhandler med flere danske forhandlere.

Udfordring

Som udgangspunkt havde Wine.dk et website, hvor det var muligt at bestille vin, men systemet var forældet, svært at arbejde med og manglede betalingsmuligheder. Derfor ønskede Wine.dk en webshop med integration til deres eksisterende ERP-system. Derudover, eftersom de fleste forhandlere ikke havde ressourcerne til at drive deres egne sites, ønskede Wine.dk at forsyne dem med fordelene ved online salg, samt en marketing platform med direkte adgang til marketingmateriale.

Dynamicweb som løsning

Websitet er designet til at gøre det nemt for vinelskere at finde det de leder efter. Specielle søgekriterier gør det muligt at søge efter vine på baggrund af drue, region / land og år. Kunder kan browse igennem udvalget og enten købe online eller besøge den nærmeste forhandler. Systemet støtter muligheden for krydssalg og opsalg. For eksempel, når en kunde gennemser udvalget og finder en bestemt vin, så vil et udvalg af lignende vine ”anbefalet af wine.dk” dukke op.

Den nye wine.dk løsning er integreret med Microsoft Dynamics C5 for at optimere administrationen og samtlige ordrer overføres automatisk til C5. Produkter og priser bliver ligeledes opdateret i C5 og dukker automatisk op i webshoppen.

Den nyeste tilføjelse til løsningen er en marketing platform for forhandlerne, hvor de kan logge ind, og nemt generere prisetiketter, plakater, skilte og andet in-store materiale tilpasset med deres logo.

Resultater

Løsningen har muliggjort, at forhandlerne nu selv kan fremstille deres eget markedsføringsmateriale online og det sparer både dem og wine.dk tid og ressourcer. Derudover får forhandlerne provision på baggrund af salget i deres respektive nærområde, samt muligheden for at udbygge kendskabet til deres kunder.
Anne-Sofie Vikkelsøe, Web- og Marketingkoordinator, Wine.dk
"Vi valgte Dynamicweb, fordi vi havde brug for en fremtidssikret løsning, som ville muliggøre og støtte vækst i vores forretning, og i særdeleshed en løsning med integration til vores andre systemer. Det var også essentielt for os, at være i stand til let at administrere systemet efterfølgende."
- Anne-Sofie Vikkelsøe, Web- og Marketingkoordinator, Wine.dk
Wine.dk
Kunde
Wine.dk
Lokation
Danmark
Segment
B2C, Marketing, Retail, C5
Website
www.wine.dk
Partner
Ennovate

Lignende cases