Weber

Weber et international super brand, og står bag den verdenskendte kuglegrill.

Udfordring

Barbecue er blevet en passion for mange, og derfor ønskede Weber at give samtlige barbecue entusiaster en mulighed for at mødes og dele deres passion, samt at etablere en stærkere tilknytning til Weber brandet.

Dynamicweb som løsning

Weber skabte ”Weberklubben”, som er en sand drøm for enhver barbecue entusiast. Via weberklubben inspirerer Weber dets medlemmer med nye opskrifter, specielle tilbud på madlavningskurser og information om nye produkter. Medlemmer kan endvidere skrive deres egen blog og dele deres erfaring og gode råd med ligesindede entusiaster. Medlemmerne har desuden adgang til en webshop med kogebøger, køkken og barbecue accessories og eksklusivt merchandise.

Denne shop håndteres via Dynamicweb Ecommerce og er integreret til Microsoft Dynamics NAV.

Resultater

Weber er kommet tættere på deres målgruppe. Takket været de mange blog posts, diskussioner på forummet og spørgsmål til eksperterne, genererer Weber værdiful indsigt i deres kunders adfærd og behov. Samtidigt oplever den primære målgruppe, at de bliver taget alvorligt, hvilket forstærker Weber brandet og kundeloyaliteten.

Den integrerede webshop har skabt en ny salgskanal for Weber, som tilsvarende stimulerer salget i de fysiske butikker, eftersom mange af kunderne vurderer produkterne online før de går ud og køber dem i butikkerne. I dag har Weber klubben mere end 70.000 medlemmer.
Stig Pedersen, Marketing Manager, Weber Stephen Nordic
"Efter lancering fik vi på blot 3 uger profileret Weber over for 27.000 grillinteresserede, hvoraf 2.000 valgte at blive betalende VIP-medlemmer. I dag, 3 år efter lanceringen, har vi 30.000 medlemmer på vores online community, hvor medlemmerne kan dele viden, se opskrifter, deltage på kurser og handle i vores webshop."
- Stig Pedersen, Marketing Manager, Weber Stephen Nordic
Weber
Kunde
Weber
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Retail, Dynamics NAV
Website
www.weberklubben.dk/Default.aspx
Partner
NORRIQ A/S

Lignende cases