Vesthimmerlands Forsyning

Ny brugervenlig website med fokus på enkelthed og intuitiv navigation

Udfordring

Vesthimmerlands Forsyning blev etableret i 2018 efter af Renovest og Vesthimmerlands Vand blev fusioneret. Der opstod hurtigt et behov for nyt website – dels fordi det gamle var utidssvarende i hele sin opbygning, dels på grund af nyt navn og ny grafisk profil, og dels fordi der var behov for at rumme flere ydelser og informationer.

Der er blev indhentet flere tilbud, og Skabertrang blev valgt – bla. pga. det indgående kendskab til hele forsyningsområdet og den store erfaring fra udvikling af websites til andre forsyningsselskaber.

Dynamicweb som løsning

Enkelthed og intuitiv navigation var målet. Det var højt prioriteret, at borgeren let skal kunne navigere rundt på sitet og få hurtige svar på spørgsmål uden at skulle kontakte forsyningsselskabet.

Gennem selvbetjeningsfunktion ”MIN SIDE” er dette muligt. Her er der skabt overskuelighed ved at samle relevant information for borgeren ét sted, som der linkes ind til fra mange andre steder på sitet. Ligeledes har fold-ud menuerne skabt overblik over Vesthimmerlands Forsynings tre forskellige forsyningsområder.

Resultater

Hos Vesthimmerlands Forsyning havde man ikke den store erfaring med udvikling af websites. Derfor startede samarbejdet med workshops, hvorefter en mere detaljeret kravsspecifikation kunne udarbejdes. Med afsæt heri udviklede Skabertrang et helt unikt webdesign, hvor funktionaliteten var prioriteret ud fra kravsspecifikationen.

Skabertrang har ligeledes hjulpet med rådgivning og vejledning gennem hele processen og frem til lanceringen af det nye website.
"”Meget hurtigt i tilbudsfasen så det ud til, at Skabertrang og Vesthimmerlands Forsyning var det helt rigtige match. Vi oplevede lynhurtigt en stor erfaring fra Skabertrangs side, både i forhold til projektledelse, designere og programmører – og det giver bare en kæmpe tryghed, når man skal i gang med et så omfattende et projekt. Skabertrang har til fulde, med et meget kompetent hold, indfriet vores forventninger.”"
- - Lene Skjærbæk Røge, Kommunikationsmedarbejder hos Vesthimmerlands Forsyning
Vesthimmerlands Forsyning
Kunde
Vesthimmerlands Forsyning
Lokation
Danmark
Segment
B2C, B2B, Manufacturing
Website
www.vesthimmerlandsforsyning.dk/
Partner
Skabertrang

Lignende cases