ValueInvest Denmark

ValueInvest Danmark er en fællesfond, ejet af medlemmer, som specialiserer sig i formueinvesteringer.

Udfordring

ValueInvest havde et website design, som ikke var særligt brugervenligt og hvor brugerne ikke kunne finde den information de søgte - nemlig aktieafkast. Derudover var designet forældet og ikke i stand til på anstændig vis at afspejle branding værdierne i ValueInvest.

Dynamicweb som løsning

Løsningen blev et grundigt og omfattende re-design, som gjorde det muligt for brugerne, at finde den efterspurgte information allerede på forsiden. Data bliver præsenteret dynamisk via det såkaldte FusionCharts plugin, som sammen med den seneste Dynamicweb opgradering har resulteret i en komplet og fyldestgørende løsning.

Resultater

Det nye ValueInvest.dk er blevet modtaget særdeles godt blandt brugerne, som især er glade for sitets nye overskuelige design, og måden hvorpå det formår at illustrere og fremhæve den mest relevante information. Analyse af sitet viser, at omtrent halvdelen af alle brugerne ikke har behov for, at navigere videre fra forsiden for at finde den information de søger. Generelt er den vigtigste information blevet langt mere tilgængelig på det nye Valueinvest.dk – til glæde for brugerne af sitet.
Helen Cope, Marketing & Translation hos ValueInvest
"Sammen med vores implementeringspartner og Dynamicweb har vi skabt en løsning, som er klar og præcis, meget informativ og konkret. Vores brugere er meget tilfredse og glade, da det har gjort det lettere for dem, at finde det de har brug for."
- Helen Cope, Marketing & Translation hos ValueInvest
ValueInvest Denmark
Kunde
ValueInvest Denmark
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.valueinvest.dk
Partner
Bleau A/S

Lignende cases