Unilabs

Lægeportal i 78 lande digitaliserer vitale processer.

Udfordring

Den eksisterende portalløsning trængte til en visuel opdatering og den bagvedliggende håndtering var kun delvis understøttet digitalt. Unilabs ønskede også langt mere indsigt i data, en moderne "state of the art" brugeroplevelse og effektivisering af vitale processer omkring prøveleverancerne og resultatformidlingen.

Dynamicweb som løsning

NexusOne har designet og leveret Unilabs nye lægeportal. Portalen er baseret på en Dynamicweb-platform og integreret med både interne og eksterne systemer. Portalen leverer en gnidningsløs end2end oplevelse - både for lægerne rundt i verden og for Unilabs medarbejdere.

Løsningens realtime integrationer sikrer, at alle er opdaterede, uanset om det er pickup-tidspunktet hos lægen eller leverance af analyseresultatet online. Samtidig får Unilabs værdifuld indsigt fra Microsoft PowerBi-løsningen, der leverer rapportering fra data på tværs af løsningen.

Resultater

Ved at lave en end2end brugeroplevese, har NexusOne og Unilabs, i samarbejde, sikret en bedre brugeroplevelse med høj brugervenlighed for både læger og Unilabs’ medarbejdere og dermed er spildtiden for alle parter minimeret.

Dette resulterer i, at lægerne kan bruge mere tid på deres patienter, og Unilabs’ medarbejdere kan analysere flere livskritiske prøver på kortere tid.

Unilabs analyserer prøver og leverer analyseresultater til læger i hele verden og er én af verdens største udbydere indenfor diagnostiske ydelser. Unilabs kombinerer laboratorieekspertise med radiologisk og patologisk ekspertise for at give svar på diagnostiske spørgsmål i alle medicinske henseender.

Unilabs’ katalog af ydelser dækker enhver diagnostisk vinkel, inklusiv: Laboratoriemedicin, Cellulær patologi, Medicinsk billediagnostik, Specialanalyser, Drug Development ydelser og Medicin og Genetik.
Unilabs
Kunde
Unilabs
Lokation
Nygårdsvej 32, 2100 København Ø
Segment
B2B, Organization
Website
www.unilabs.dk/
Partner
NexusOne

Lignende cases