Ulefos

Ulefos er en af de største og ældste producenter af tagrender og afløbsrør i Skandinavien. Virksomhedens kunder inkluderer en bred række af offentlige instanser, lige så vel som nogle af Europas største industrielle virksomheder.

Udfordring

Ulefos tidligere B2B webshop løsning var ikke særlig brugervenlig og krævede megen manuel vedligeholdelse. Samtidigt fortsatte Ulefos primære kunder, med at stille højere krav til webshoppen, og det blev hurtigt tydeligt, at Ulefos havde brug for en helt ny løsning.

Dynamicweb som løsning

Løsningen inkluderede et helt nyt design, samt en opdatering til den seneste Dynamicweb Ecommerce. Kombineret med B.I.S. modulet fra Bleau genererede det en løsning, som integrerede fuldt ud med ERP-systemet, VISMA, og gjorde Ulefos i stand til at centralisere vedligeholdelsen af produktdata.

Resultater

Centraliseringen af produktdata har haft en åbenlys og meget effektiv indflydelse effektivitetsniveauet, samt på den forventede return of investment (ROI). Det faktum, at fremtidig administration klares fra ERP systemet gør det muligt for Ulefos, at fastholde udgifter til teknisk kvalificeret træning på et minimum, da det nuværende personale kan vedligeholde og administrere shoppen med relative få midler.

Susie Christophersen, Salg & Marketing hos Ulefos.
"Ved at implementere B.I.S. modulet og Dynamicweb Ecommerce har vi opnået en løsning, som er 100% integreret med vores ERP-system. Det repræsenterer et succeskriterie, og det har givet os en brugervenlig løsning, som gør det muligt at overføre nye produkter til webshoppen automatisk via simpel kodning."
- Susie Christophersen, Salg & Marketing hos Ulefos.
Ulefos
Kunde
Ulefos
Lokation
Danmark
Segment
B2B, Manufacturing, Visma
Website
www.Ulefos.com
Partner
Bleau A/S

Lignende cases