Svendsen Sport A/S

Ny toptunet Partner Platform samler B2B-webshop, produktinformationer og kundeportal - Alt sammen ét sted!

Udfordring

Svendsen Sports tidligere webshop var bundet for “stramt” op til deres ERP-system (Microsoft Dynamics AX). Det gjorde det en smule kompliceret at lave kampagner og outlet på udvalgte produkter – der ville de gerne være mere agile.

Vedligeholdelsen og berigelsen af deres produkter med data krævede i det tidligere setup meget manuelt arbejde. Svendsen Sport skulle f.eks. selv udfylde datafelter, hvor der i stedet i et PIM-system kunne opsættes automatiske workflows for de felter.

Generelt var den største udfordring hos Svendsen Sport den manglende smidighed i den tidligere løsning og de mange manuelle arbejdsgange.Dynamicweb som løsning

Svendsen Sports B2B-webshop er bygget i Dynamicweb, der indeholder E-commerce og PIM-modul. Webshoppen og PIM-systemet er forbundet med ERP-systemet Microsoft Dynamics AX og sikrer stabil udveksling af data mellem systemerne.

Med PIM-systemet har vi hjulpet med automatisering af variantopbygning på produktniveau. Variantstrukturen er allerede lavet – det skal de ikke sidde og lave manuelt. Systemet ved nu, hvilke variant-dimensioner, der skal på produkterne. Det skaber mere struktur, sparer tid og minimerer fejl i produktdataet.

Selvom at vi er fan af at holde os så tæt på en standard løsning, som overhovedet muligt, så tilføjed også ekstra features til løsninger. Det har vi gjort i dette tilfælde, fordi vi sammen med Svendsen Sport kunne se forretningspotentiale i udvalgte features. De customized features er bygget og kodet ind i løsningen, så de IKKE forvolder problemer, når Svendsen Sport en gang i fremtiden skal opgradere deres Dynamicweb-løsning til en nyere version.

Vi lægger os derfor tæt op ad Dynamicwebs egen template, når der kodes - så undgår vi at det bliver for indviklet! Det betyder mindre udviklingstid (og resurser) på at opgradere løsningen i fremtiden!

Resultater

Med udgangspunkt i at opbygge en stærk B2B-webshop har Svendsen Sport fået adgang til mange værdiskabende funktioner i deres løsning.

Det har givet deres kunder og sælgere en masse gode værktøjer, som f.eks.:

• Mulighed for at downloade assets og PDF’er for alle lister, som findes på webshoppen. Det kan laves ud fra din kurv. Det kan laves ud fra en favoritliste. Eller på produktniveau og få produktdata på varianter.

• Integration mellem AX og webshop, som går det muligt at angive og hente alternative leveringsadresser.

• Mulighed for at lave en forespørgsel på leveringsdatoer for ordren.

• Et dashboard, hvor brugere kan se sine transaktioner, fakturerer, kassekredit, ordrehistorik og gemte lister og kurve. Herinde kan brugeren også afregne deres udestående fakturerer gennem en betalingsportal med kreditkort direkte på webshoppen.

• Mulighed for at logge ind som sælger og lave bestillingsforslag eller tilbud til kunden. Her kan sælgeren også give rabatter på linjeniveau. Derefter kan sælgeren vælge, hvilke kunder tilbuddet skal sendes til. Alt sammen inde på webshoppen!

Svendsen Sport A/S
Kunde
Svendsen Sport A/S
Lokation
Danmark
Segment
B2B, Wholesale, Dynamics AX
Website
svendsen-sport.com
Partner
Smartpage

Lignende cases