Svane

Inspirerende website med et stærkt og vedligeholdelsesvenligt content-univers

Udfordring

Svane Køkkenet er innovative og tilbyder funktionelle løsninger til køkken, bad og opbevaring. Kvalitet er et nøgleord, og alt produceres efter ordre. Svane Køkkenet blev etableret i 1992 og lancerer hvert år en ny og innovativ køkkenserie udviklet af egne designere og arkitekter.

Svane Køkkenet ønskede et nyt og vedligeholdelsesvenligt website, der kan inspirere potentielle køkkenkøbere og give dem lyst til at undersøge køkkenmuligheder nærmere i en af Svane butikkerne. Udover at inspirere Svane Køkkenets kunder har det også været et krav, at websitet skulle skabes på en måde, så billedbårne sider let kan laves og opdateres.

Dynamicweb som løsning

Løsningen til Svane Køkkenet bygger på en Dynamicweb All-In-One platform version 9.6. Det er primært Content Management delen, der benyttes i dag, men platformen tilbyder en bred vifte af digitale muligheder, herunder PIM og Ecommerce, og derfor er Svane Køkkenet er med deres nye website godt rustet til den digitale fremtid.

Resultater

Novicell har bidraget med at revitalisere Svane Køkkenets digitale platform. Novicells designafdeling har arbejdet med at skabe en platform, der understøtter Svane Køkkenets brand - samtidig med at platformen er fleksibel og skalérbar nok til at vokse i.

Løsningen er bygget på Dynamicweb-platformen og hele sitet er sat op, så det er let for Svane Køkkenet at holde sitet opdateret med nye billeder og historier. Det betyder, at Svane Køkkenet hele tiden kan udbygge inspirationsuniverset og gøre hvert besøg til en interessant oplevelse.
Merete Steenberg Thomsen, Brand Marketing Manager, Svane Køkkenet
"Vi ønskede et website, der kan inspirere potentielle kunder gennem et stærkt content-univers, som vi selv kan drive og vedligeholde. Efter et halvt år i drift kan vi konstatere, at vi er lykkedes med det, vi satte os for."
- Merete Steenberg Thomsen, Brand Marketing Manager, Svane Køkkenet
Svane
Kunde
Svane
Lokation
Danmark
Segment
B2C, CMS, Manufacturing
Website
www.svane.com
Partner
Novicell

Lignende cases