Sirius

Dynamicweb løsning med PIM og integration til Microsoft FO giver lettere og hurtigere ordrehåndtering

Udfordring

Sirius ønskede en ny webplatform med en stærk integration til deres ERP system.

De havde en ældre B2C webshop, som ikke var integreret med Microsoft FO. Alle ordrer blev derfor dirigeret via et andet ERP system for så efterfølgende at blive manuelt oprettet. Det gav en proces med mange udfordringer.

Med en ny webplatform ville Sirius også gerne åbne op for at kunne sælge til B2B kunder, samt få bedre styr på deres produktdata, som lå placeret i filer, excelark, og ERP system.

Dynamicweb som løsning

Sirius har fået en samlet varestruktur i en ny PIM-løsning samt en B2C webshop med direkte integration til deres ERP, Microsoft FO. Der er bygget en løsning til Sirius baseret på Dynamicweb Rapido-løsningen, som gør det muligt både at opsætte en B2C og en B2B webshop.

Til at begynde med blev kun B2C platformen sat op, da det var vigtigt, at den kom hurtigt op at køre. Underliggende blev der samtidig gjort klar til også at igangsætte B2B webshoppen, da alle produkterne allerede er struktureret i en PIM database til B2C webshoppen.

Med integrationen til FO hentes priser og lagerstatus i realtid, hvilket gør, at produkternes visning blandt andet er defineret ud fra lagerstatus. Webshopløsningen giver Sirius mulighed for selv at varetage opsætning af nye sider og kampagner samt justering af design og webpræsentation.

Resultater

I dag har Sirius en B2C webshop, der er integreret med deres ERP-system, hvilket har gjort det meget lettere at håndtere ordrer, da de ikke længere skal oprette ordrer manuelt.

Med tilføjelsen af en PIM-løsning er håndteringen af produktdata også blevet lettere, da produktdata nu er samlet et sted og forbundet med webshoppen.

Om Sirius - designhus med speciale i lys
I over 30 år har Sirius produceret og skabt trendsættende lysdekorationer og nyfortolkninger af klassiske lysdesign.

Sirius er etableret i 1971, og sælger i dag sine produkter i en lang række lande verden over. De har via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere, skabt Europas stærkeste sortiment inden for dekorationsbelysning.
Sirius
Kunde
Sirius
Lokation
Danmark
Segment
B2C, B2B, Manufacturing, D365
Website
www.sirius.dk
Partner
Easyflow Agency

Lignende cases