SÆTHER Professional

Ny B2B webshop er et stærkt fundament for SÆTHER Professionals digitale transformation

Udfordring

SÆTHER Professional var nået til et punkt, hvor deres mange daglige manuelle arbejdprocesser stjal alt for meget tid, som kunne være brugt til at skabe forretningsmæssige værdi andre steder i virksomeder. Derfor ønskede de sig en digitalisering af deres nuværende forretning med fokus på at få automatiseret mange af deres manuelle arbejdsprocesser.

For at imødekomme SÆTHER Professionals ønske fik de implementeret en helt ny Dynamicweb alt-i-en e-handelsplatform, hvor deres hårprodukter var i fokus, og hvor brugeroplevelsen for frisører og andre købere var i højsæde.

Dynamicweb som løsning

SÆTHER er baseret på Dynamicwebs Rapido løsning som sikrer en hurtig implementering og standardiserede løsninger for at effektivisere og automatisere den digitale drift af virksomheden. Dynamicwebs alt-i-en-platform indkluderer CMS, webshop og PIM i én løsning og opfylder dermed samtlige af SÆTHERs ønsker og behov i én løsning, hvilket er en perfekt start for et digitalt “ungt” firma som SÆTHER Professionals.

Desuden er Dynamicwebs nyeste version bygget i en moderne og åben design arkitektur, der sikrer en effektiv skalering af fremtidige løsninger.

Resultater

SÆTHERs nye B2B webshop er et solidt fundament for deres digitale overgang fra ingenting til webshop. Valget af Dynamicweb og Rapidos rammer imødkommer SÆTHERs behov for en webshop med en brugervenlig platform og æstetik i højsæde, da det har muliggjort en fleksibel frontend og en hurtig implementering.

Om SÆTHER Professionals
SÆTHER er, med mere end 30 års erfaring, en af Nordens stærkeste og mest erfarne distributør af beauty produkter til frisørsaloner i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. De har hovedsæde i Danmark med lokal tilstedeværelse i alle de Nordiske lande hvorfra de tilbyder ekspertrådgivning og kundeservice direkte til deres mange kunder.
SÆTHER Professionals
Kunde
SÆTHER Professionals
Lokation
Denmark
Segment
B2B, Distribution
Website
www.saetherpro.dk
Partner
Kruso

Lignende cases