RealMæglerne

Kompleks integration gjort enkel resulterende i automatiseret flow og nedsat arbejdsbyrde

Udfordring

Den største udfordring var den langsomme opdatering af boligsager mv. Dette skyldtes, at der var tilkoblet en ekstern server, der først importerede data, inden det blev overført til RealMægler hjemmesiden.

En anden udfordring var tilknyttet Realmæglernes Guldkøber© konceptet, som er en fantastisk database for både sælgere og købere. Det er et køberkartotek for aktiv boligsøgende, som løbende opdateres med ejendomme, der sættes til salg.

Guldkøber© konceptet var dog i den oprindelige form meget statisk og formåede ikke at engagere brugerne i tilstrækkelig grad. Engagement og salg var derfor begrænset.

Udfordringen var desuden, at der også var en meget stor mængde data grundet de mange huskøbere, der var registreret. Dette indebar mange forskellige målgrupper med vidt forskellige behov. Sidst men ikke mindst skulle løsningerne være sikre, så køberne blev præsenteret for boliger der modsvarede deres behov og ønsker. Hvis man ønsker en bolig med udsigt over Limfjorden, skulle der ikke dukke boliger op i Padborg.

Dynamicweb som løsning

Bemærk, at SMARTPAGE har i over 10 år implementeret forskellige Dynamicweb løsninger hos rigtig mange kunder. Både simple og de rigtig komplicerede løsninger med masser af integrationer. Og nogle med rigtig mange produkter – op til 25.000 varenumre.

I tilfældet med RealMæglerne har vi således bygget både enkle og komplekse moduler ind i Dynamicweb for at sikre integrationen.

Integration var et af nøgleordene i projektet. Dynamicweb åbnede muligheder for at integrere til et hav af eksterne udbydere. Vi integrerede bl.a. til C&B, Boligsiden og Mindworking. Læs mere nedenfor.

Resultater

· Lynhurtig opdatering af bl.a. boligsager med positiv påvirkning på bl.a. Guldkøber© konceptet
· Brugerne bliver længere tid på sitet
· Øget brugervenlighed – man præsenteres for den mægler, der repræsenterer det område, der søges bolig i og ikke bare en tilfældig mægler
· Arbejdsprocesserne for den enkelte mægler er blevet mere forenklede og overskuelige
· Automatiseret flow: Fra opslået bolig til synlighed
· Integration til C&B: Manuelt arbejde er stærkt reduceret, da nye boliger bliver synlige så snart informationen om boligen er skrevet ind
· Integration til Mindworking: Så snart fotografen havde uploadet billeder og videoer af boligen til Mindworking blev de synlige for brugeren på realmæglerne.dk
· Nemmere at generere salgsopslag, udbudsmateriale mv., da information og billeder automatisk hentes ind.

Integrationen ind til Dynamicweb blev således en win win for både kunder og mæglerne.

Da RealMæglerne skulle have optimeret deres website valgte de at droppe et eksternt full-service bureau til fordel for et specialistbureau. Og her faldt valget på SMARTPAGE.

Vores kompetencer indenfor brugervenlighed, UX og teknisk kunnen gør os i stand til at optimere hele den digitale brugerrejse og løfte kundens konkurrencedygtighed.

Guldkøber© konceptet er nu ikke længere en statisk landing page, men er blevet en del af et site, der både engagerer brugere og medvirker til salg. Og mæglerne har fået et website, der gør deres salgs- og markedsføringsarbejde meget, meget nemmere.
RealMæglerne
Kunde
RealMæglerne
Lokation
Danmark
Segment
B2C, Organization
Website
www.realmaeglerne.dk/
Partner
Smartpage

Lignende cases