PS Biludlejning

PS Biludlejning tilbyder leje af biler, busser, varevogne, lastbiler og flyttebiler til privatpersoner. Virksomheden har kontorer i danmarks tre største byer, og tilbyder desuden privatleasing som en ekstra service i forbindelse med længerevarende leje.

Udfordring

Stadig flere kunder hos PS Biludlejning efterspurgte online booking, og virksomheden - der er specialiseret i lokal biludlejning af personbiler, varevogne og lastvogne - ønskede derfor et nyt website med et optimalt online booking-forløb for brugeren.

Dynamicweb som løsning

PS Biludlejning overgik i maj 2014 til en ny Dynamicweb-løsning med optimeret booking-flow. Websitet er udviklet af Novicell, og målet var bl.a. at skabe et funktionelt og brugervenligt webdesign og øge antallet af konverteringer.

Allerede på forsiden er bookingformularen derfor i fokus, så kunden straks kan søge efter ledig udlejningsbil, og på produktsiderne sorteres nemt via filterfunktionen. Bookingen er integreret i løsningen med online betaling, og sammen med det funktionelle design og den brugervenlige navigation, har det genereret en effektiv og konverterende løsning.

Resultater

Som følge af den nye brugervenlige løsning har PS Biludlejning oplevet en merkant stigning i antallet af online bookinger. En vigtig del af succesen skyldes sideløbende online marketing, hvor Novicells konsulenter har skaffet relevant trafik til websitet via en dedikeret SEO- og AdWords indsats.
Stine Dahl, Online Marketing Manager
"Vi er meget tilfredse med designet og måde selve bookingen er skruet sammen på. Stadig flere af vores kunder booker online, og alt tyder på, at den udvikling fortsætter"
- Stine Dahl, Online Marketing Manager
PS Biludlejning
Kunde
PS Biludlejning
Lokation
Danmark
Segment
B2C, Marketing, Retail
Website
www.ps-biludlejning.dk/
Partner
Novicell

Lignende cases