PLUS

PLUS skaber rammen til familiens samlingssteder i uderummet. De er nemlig en af landets førende leverandører af hegn, låger, gyngestativer og havemøbler. Produkterne sælges gennem danske byggemarkeder, store detailkæder og webshops.

Udfordring

I 2018 er PLUS gået live med en ny digital platform. Organisationen ville væk fra indefra-ud kommunikationen og tekniske produktspecifikationer på deres website og i stedet sætte kundens behov i fokus.

Dynamicweb som løsning

Produkterne og flowet fungerer som en webshop, men er i virkeligheden en indkøbsliste, som skal bruges hos den lokale forhandler. På den måde husker kunden alle elementer - fx til et større hegnsmodul - og køber ind til hele PLUS-løsningen i den rigtige kombination. Indkøbslisten foreslår selvfølgelig også relaterede produkter undervejs.

Kunderne kan også filtrere på størrelser, materialer, farver og serier, så de får lige den løsning, de drømmer om.

Dynamicweb PIM fordele
Dynamicwebs PIM-database holder styr på produktdata og -fotos. Systemet er brugervenligt og letter de interne arbejdsgange, fordi redaktøren fx hurtigt får overblik over samtlige produkter og kan opdatere dem.

PIM-databasen får også ros fra forhandlerne, fordi de, via deres forhandler-login, nu let kan finde produktbeskrivelser, priser og forskellige billedeformater til deres eksterne kampagner.

Resultater

Den nye løsning har givet PLUS en markant designmæssig opgradering, som i højere grad understøtter online købsprocessen hos forbrugeren.

Platformen er skalérbar i forhold til sprog og produktantal og -kategorier, så det matcher de ambitiøse digitale ambitioner hos PLUS. I første omgang findes websitet i en dansk og en tysk version, suppleret med norske og svenske landingssider. Men løsningen kan skaleres efter behov.


Se, hvordan PLUS styrkede forretningen med Dynamicweb her:

Lars Højsgaard, Direktør hos PLUS
"Novicell har løftet vores platform og givet værdifuld strategisk sparring til hele vores digitale setup. Vi følte os i trygge hænder helt fra starten og er fortsat glade for samarbejdet."
- Lars Højsgaard, Direktør hos PLUS
Plus
Kunde
Plus
Lokation
Danmark
Segment
B2C, PIM, Retail
Website
www.plus.dk/
Partner
Novicell

Lignende cases