Otto Schachner

Otto Schachner, også kaldet OS Safetycenter, forsyner både danske og udenlandske kunder med alt i personligt sikkerhedsudstyr. Virksomheden har siden 2010 været en del af CERVA Group, der er blandt de største udbydere af PPE i Europa. CERVA Group, med hovedkvarter i Prag, er repræsenteret i 34 lande.

Udfordring

Otto Schachner skal vedligeholde tusindvis af produkter og varianter, produktbilleder, metadata, CE-erklæringer, brugervejledninger, datablade, produktark mm.

Deres kunder og leverandører har brug for at hente sikkerhedsinformation om produkterne, så websitet skal indeholde stor mængde info samt mulighed for at downloade dokumenter.

Deres kunders og leverandører trafik på mobile enheder og smartphones nødvendiggør at de får en responsiv løsning.

Dynamicweb som løsning

Produktdata fra virksomhedens TRIMIT i Microsoft Dynamics NAV importeres til PIM-systemet Perfion. Herfra beriges produkterne med ekstra data og integreres med Otto Schachners Dynamicwebløsning.

Otto Schachner vedligeholder dermed let alle deres produktdata i Perfion, hvorfra de også genererer produktdatablade, publicerer kataloger og prislister og gemmer produktfotos i høj opløsning.

Websitet henter produktdata, filtre og produktbilleder i de rette opløsninger med live integration fra Perfion. Den nye løsning er optimeret til at kunne understøtte forskellige skærmstørrelser, - PC, tablet eller smartphone. Den gør dermed det stigende antal mobile brugere i stand til, at få en god brugeroplevelse.

Resultater

Otto Schachners webløsning giver dem nu mulighed for at deres produkter på websitet hele tiden er opdaterede. Websitet kan tilgås af brugerne fra alle devices, og Otto Schachner kan videregive deres store informationsviden om deres produkter.
Otto Schachner
Kunde
Otto Schachner
Lokation
Danmark
Segment
B2B, PIM, Distribution, Dynamics NAV
Website
www.os-safetycenter.dk
Partner
Picopublish

Lignende cases