Nybo Workwear

Nybo Workwear A/S har siden 1962 været en af hovedaktørerne på markedet for finere erhvervsbeklædning. Firmaet ønsker i fremtiden at fastholde og udbygge sin position på det europæiske marked.

Udfordring

Nybo skal vedligeholde alle deres tusinde produkter på 4 sprog med varianter, produktbilleder, videoer, metadata, størrelsesmodeller, produktark mm. ´

Deres kunders øgede trafik på mobile enheder og smartphones nødvendiggør at de får en responsiv løsning. Deres salg foregår gennem forhandlere, som de ønsker at få vist ved indtastning af postnumre.

Dynamicweb som løsning

Nybos Dynamicwebløsning er integreret med Perfion, hvorfra alle produktdata leveres.

Nybo vedligeholder let alle produktdata til deres produkter i Perfion. De vedligeholdes på 4 sprog, hvorfra de også genererer produktdatablade og produkt-fotos i de rette størrelser.

Den nye løsning er optimeret til at kunne understøtte forskellige skærmstørrelser, - PC, tablet eller smartphone. Den gør dermed Nybo i stand til, at give det stigende antal mobile internetbrugere en god brugeroplevelse.

Resultater

Nybos løsning giver nu deres kunder mulighed for at tilgå websitet fra alle devices, desuden har brugeren lettere ved at finde en forhandler, der varetager salget i brugerens område.
Nybo Workwear
Kunde
Nybo Workwear
Lokation
Danmark
Segment
B2B, PIM, Manufacturing
Website
www.nybo.com
Partner
Picopublish

Lignende cases