Norsk Stål A/S

Fra traditionel købmandsforretning til automatiseret onlinevirksomhed

Udfordring

Norsk Stål AS har altid været en traditionel forretning, hvor al salg til kunder har foregået via telefon- og email til en række sælgere. Denne tradition har man nu gjort op med, og med et e-commerce system baseret på Dynamicweb, leveret og implementeret af Solteq, har man optimeret arbejdsgangene og ikke mindst købsoplevelsen for kunderne.

Dynamicweb som løsning

Norsk Stål A/S har fået implementeret Dynamicwebs alt-i-en ehandelsplatform integreret til deres Dynamics NAV ERP system.

Projektet er allerede godt i gang, og målet er at få en løsning som er så god, at det er uhensigtsmæssigt for kunderne ikke at bruge den. Deres nye erp-integrerede ehandelsløsning er med til at automatisere mange interne arbejdsgange og tager Norsk Ståls digitaliseringsrejse til et nyt niveau.

Løsningen er nu der, hvor det er muligt at lave lagerpluk på standardvarer samt købe enkelte specialvarer. Planen er, at der skal udbygges, så der kan komme langt flere produkter på de virtuelle hylder

Fakta om Løsningen
• eCommerce løsning baseret på Dynamicweb
• Integreret Deep Vision system til analyse af kundernes adfærd, baseret på AI teknologi
• Planer om fremtidigt PIM system, for at hjælpe kunderne til at vælge det rigtige produkt

Resultater

Med den nye ehandelsplatform har Norsk Stål A/S fået optimeret arbejdsgangene og ikke mindst forbedret købsoplevelsen for kunderne. Norsk Stål A/S er på en spændende rejse. Pt. har de ca. 100 kunder der benytter sig af platformen, og målet er, at de i sommeren 2021 har yderligere 500 kunder på.

For at tilsikre den bedst mulige platform, har Norsk Stål AS ansat en række medarbejdere med speciale i nethandel, som løbende sørger for at opdatere vores Navision ERP-system, så de oplysninger Dynamicweb platformen får tilført, er så præcise som overhovedet muligt,. Dette tiltag, samt samarbejdet med de kompetente mennesker hos Solteq gør, at Norsk Stål A/S får fremtidssikret virksomheden.

Om Norsk Stål A/S
Norsk Stål AS producerer og distribuerer stål og andre metaller til virksomheder på tværs af det norske marked. Virksomheden har eksisteret siden 1823, og beskæftiger i dag omtrent 300 medarbejdere fordelt på flere lokationer. De er, med 4500 forskellige produkter på lager, den førende på sortiment i branchen. Norsk Stål AS har et mål om at hjælpe kunder med at øge både deres konkurrenceevne og deres indtjening.
"Som leverandør af stål og andre metaller til blandt andet skibs, bygge- og anlægsindustrien samt den mekaniske industri, har vi et ønske om at kunne servicere vores kunder bedst muligt. Med Dynamicweb’s e-commerce løsning har vi muligheden for at tilbyde en unik platform, som vi hele tiden kan optimere til at dække nye behov i markedet”."
- Kristian Fjägesund, Projektleder hos Norsk Stål A/S
Norsk Stål A/S
Kunde
Norsk Stål A/S
Lokation
Norway
Segment
B2B, Distribution, Dynamics NAV
Website
www.norskstaal.no/
Partner
Solteq Denmark A/S

Lignende cases