Nordic Tours

Nordic Tours har gennem 20 år leveret nordiske rejseoplevelser lidt ud over det sædvanlige. De færdigpakkede specialrejser sælges via udenlandske agenturer og rejsebureauer, ikke mindst i Tyskland.

Udfordring

Som et erfarent rejsebureau der er tilstede i flere lande – og opererer på 8 forskellige sprog, havde Nordic Tours brug for en markant online tilstedeværelse, der krævede et løft.

Også for Nordic Tours fungerede hjemmesiden som et vigtigt og uundværligt markedsføringsværktøj – et afgørende element for at kunne skille sig ud fra mængden, når det store slag skulle slås ved bl.a. messer, indsalg hos agenter og øvrige samarbejdspartnere.

Dynamicweb som løsning

Et nyt, visuelt og grafisk udtryk skulle danne rammen for den nye hjemmeside, lavet i Dynamicweb. Løsningen er blevet en overskuelig og brugervenlig hjemmeside, der er nem og ligetil for alle parter at arbejde i.

Resultater

Med den nye løsning fik Nordic Tours struktureret, designet og implementeret en helt ny og omfattende hjemmeside, der på overskuelig vis formidler viden og inspiration til de mange rejsedestinationer, rejseselskabet tilbyder.
Nordic Tours
Kunde
Nordic Tours
Lokation
Denmark
Segment
B2C, B2B, Marketing, Organization, Dynamics NAV
Website
www.nordictours.dk/
Partner
Buchs A/S

Lignende cases