Newsec Datea

Newsec Datea er et af Danmarks største ejendomsadministrationsselskaber med udlejning af lejligheder, lagerbygninger, butikscentre og kontorer over hele landet. Deres kunder er bl.a. investorer, der investerer i bygninger til fx privat- og kontorudlejning. Virksomheden står for at administrerer deres kunders bygninger.

Udfordring

I 2016 henvendte Newsec Datea sig til Dynamicweb partner DIS/PLAY, med et ønske om at lancere en ny tidsvarende udljeningsportal, som ville være i stand til at imødekomme kunderne og deres behov, samt understøtte de interne arbejdsprocesser.

Dynamicweb som løsning

Den tekniske løsning var klar fra start. Rygraden i det nye Newsec Datea-site skulle være en Dynamicweb løsning. Platformen passer godt til dem, fordi alle deres lejemål ligger i andre systemer. Og der er Dynamicweb en rigtig god platform til at forbinde de systemer, trække indhold ud og placerer det på et og samme sted.

Dynamicweb platformen er også fortræffelig, når det skal være nemt at søge og filtrerer lejemål. Og det er muligt at integrere Dynamicweb dataintegrations-app i forhold til at hente produkter (lejemål) ind fra Newsec Dateas eksterne systemer. På den måde skabes der grobund for at få flere leads, fordi alle Newsec Dateas lejemål er nemme og overskuelige at finde for kunderne.

Vi har også brugt Dynamicweb som løsning, fordi Newsec Datea har mange indholdsredaktører, og virksomheden selv ønsker at lave kampagnesider og sites. Og det er der mulighed for med Dynamicweb.

Resultater

Siden lanceringen tilbage i april måned 2017 har den nye udlejningsportal fordoblet antallet af website besøg fra foreninger. Samtidig har portalen optimeret de interne arbejdsprocesser via integrationen til Newsec Dateas eksterne systemer, hvilket gør det nemmere at administrere og vedligeholde de +900 lejemål.

Den nye portal har også gjort det nemmere for sælgerne og de interne salgsprocesser, idet man nu kan fokusere alle ressourcer på én samlet udlejningsportal.
Newsec Datea
Kunde
Newsec Datea
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.datea.dk
Partner
AKQA

Lignende cases