Nevotex

Nevotex er en af Sveriges førende engros leverandører inden for møbeltekstiler til møbelfabrikanter, møbelpolstrere og indretningsarkitekter.

Udfordring

Nevotex havde behov for en komplet webshop løsning, der kunne generere mere online forretning, og samtidig tilbyde real-time integration til virksomheden økonomisystem, Dynamics NAV. Derudover skulle løsningen tilgodese virksomhedens mange udenlandske filialer, ved at kunne rumme et stigende antal sprogversioner og lokale valutaer.

Dynamicweb som løsning

Løsningen tager udgangspunkt i en brugervenlig interface med fokus på flot design, kort responstid, nem navigation og kategoriserede produktsider med uddybende produktinformation. Med smartsearch funktionen kan brugerne nemt navigere igennem hele produktkataloget ved hjælp af relevante søgeforslag.

Real-time Integrationen til Dynamics NAV gør det nemt og sikkert for Nevotex at håndtere produkter, kunder, ordrer og lagerbeholdning. Det giver samtidig kunderne muligheden for, at logge ind for at adgang til ordrehistorik, kundespecifikke priser og personaliseret indhold. Alt i alt gør det ordreprocessen langt nemmere og mere overskuelig for både Nevotex og deres kunder.

Resultater

Løsningen er fleksibel og kan nemt håndtere flere sprogversioner, som hver især tilpasses det enkelte marked med udvalgte kollektioner, marketingmateriale, samt betalings- og forsendelsesmetoder. Nevotex har også mulighed for, at oprette segmenterede webshops på samme sprogversion, som tilpasser sig forskellige kundesegmenter i forhold til produktpræferencer og købsadfærd. Allerede fra dag ét har den nye webshop løsning øget det online salg med mere end 100%.
Nevotex
Kunde
Nevotex
Lokation
Sverige
Segment
B2B, Distribution, Dynamics NAV
Website
ehandel.nevotex.se/
Partner
Mindflower

Lignende cases