Møblér

Dynamicweb PIM giver nem adgang til produktdata, letter interne arbejdsgange og gør det muligt for Møblér at differentiere sig fra konkurrenterne.

Udfordring

Møblér udvikler kontinuerligt på deres website og webshop for at matche, og gerne stå stærkere, end deres konkurrenter. Derfor har de netop opgraderet deres Dynamicweb løsning, så de kan komme i gang med Dynamicweb PIM og udnytte dets mange muligheder. I den forbindelse har Møblér samtidig fået ny samarbejdspartner, 1st Web, som størrelsesmæssigt matchede deres behov – et mindre team med stor erfaring indenfor Dynamicweb PIM.

Dynamicweb som løsning

”Vi har netop opgraderet vores Dynamicweb løsning, det har vi blandt andet gjort med forventning om at få stor glæde af de muligheder der er i PIM” siger Iglin Tanggaard, kædechef hos Møblér.

Dynamicweb PIM’s fordele

Dynamicweb’s PIM-database holder styr på produktdata som beskrivelser, billeder og priser. Systemet er brugervenligt og letter de interne arbejdsgange på kædekontoret samt ude i butikkerne og hos forhandlerne. PIM løsningen muliggør, at alle hurtigt får overblik over samtlige produkter og kan opdatere dem.

Sidst, men ikke mindst, nyder Møblér’s kunder også godt af opgraderingen, da den online brugeroplevelse på websitet og i webshoppen har fået et digitalt løft. Nu kan kunderne bl.a. også filtrere på varegrupper.

Resultater

Dynamicweb PIM’s muligheder vil blive til stor glæde for alle i Møblér kæden. Al produktdata vil blive let tilgængeligt, hvilket vil lette arbejdsgange på både kontoret og i de 35 lokale møbelbutikker.

Derudover muliggør Dynamicweb PIM at Møblér kan udvikle deres website og webshop, så de kan rykke fra konkurrenterne. Helt konkret kan nævnes udviklingen af mulighed for differentieret filtreringsparametre fra varegruppe til varegruppe. Der er nemlig stor forskel på, hvad en kunde sorterer på alt efter om det er en sofa eller seng, de drømmer om.

Der er stort potentiale i Dynamicweb PIM – og Møblér’s rejse er kun lige begyndt.
Iglin Tanggaard, kædechef hos Møblér.
"1st Web mødte os med en dedikation og en samarbejdsvilje som gjorde et stærkt indtryk og var udslagsgivende for vores valg. Vi følte os trygge helt fra starten og har store forventninger til samarbejdet."
- Iglin Tanggaard, kædechef hos Møblér.
Møblér
Kunde
Møblér
Segment
B2C, B2B, PIM
Website
www.mobler.dk/
Partner
twoday Co3

Lignende cases