Møblér

De to møbelkæder Smag & Behag og Danbo – begge under kædeselskabet In2House - blev i 2014 slået sammen til Møblér. Møblér er i dag en frivillig møbelkæde, der fungerer som forbrugernes lokale møbelhandler, da alle butikker i kæden er selvstændigt ejet.

Udfordring

Inden sammenlægningen til Møblér havde hver butik sit eget unikke domæne baseret på hvilken by butikken lå i. Denne tilgang genererede dog en række SEO relaterede ulemper, da den såkaldte ”link juice” – værdien som Google tilskriver et site – blev spredt ud over de forskellige domæner. Møblér havde derfor behov for en stærk løsning med ét enkelt domæne, der på en gang kan rumme 38 enkelte webshops tilhørende de forskellige butikker.

Dynamicweb som løsning

Efter sammenlægningen fik Novicell til opgave at designe og implementere et responsivt website i samme Dynamicweb CMS som de tidligere websites. Netop Dynamicweb platformen har været essentiel for Møblér, da den indeholder standardfunktioner, der hjælper med at komme i gang med e-handel, og en integration til bagvedliggende forretningssystemer. Websitet er opbygget af 38 enkelte webshops, hvor forskellen på dem ligger i sortimentet og ordren, som går til den enkelte butik. Sortimentet på sitet er derfor integreret med økonomisystemet Navision, så alt produktinformation vedligeholdes og trækkes her fra.

Resultater

Med et helt nyt og ukendt brand har en solid platform kombineret med online marketing indsatser været essentielt for Møblér. De tidligere brands oplevede, ved hjælp af platformens indbyggede analyseværktøj til søgeord, gode resultater i forbindelse med trafikgenerering og online synlighed. Det har derfor stor betydning for Møblér, at trafik og konverteringer er videreført fra de tidligere sites til det nye, og at virksomheden fortsat ligger nr. et på søgeordet ’møbler’.
Thomas Hagerup, Direktør
"Vi er meget tilfredse med den positive effekt, som vores virksomhedsløsning har genereret, specielt hvad angår vores synlighed online"
- Thomas Hagerup, Direktør
Møblér
Kunde
Møblér
Lokation
Danmark
Segment
B2C, Retail
Website
www.mobler.dk/
Partner
Novicell

Lignende cases